Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az egész gyermekkorom úgy telt hogy anyám érzelmileg terrorizalt.. na már most volt egy párom 6 év után szakitottunk.(nálunk lakott). Addig ő volt anyámnak a szar.na már most fordult a kocka most már ő az isten. 2 hónapja külön vagyok megismerkedtem mással. Anyám képtelen el fogadni h mással vagyok. Állandóan basztat. Ha nála alszom jön azzal h most már koltozzek oda stb. (Nem ismeri az új paromat). Meg h úgy is az lesz a következő h oda költözök stb ... és minden nap baszogat ezzel. Meg h én fel rúgtam mindent stb stb...párom már mondta h koltozzek hozza de nem tudom h a lelkiismeretemmel el tudnék számolni ha meg tennem. Egyébként mai napig most a volt páromra meg főz anyám. Közölte h ő már pedig segíteni fog neki ha tetszik nekem ha nem. Komolyan nem bírom már...
2019. júl. 18. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyád felnőtt nő, ha főzni akar a volt párodra tegye azt. Te lépj tovább nyugodtan. Én elköltöznék.
2019. júl. 18. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Mondd azt Anyudnak, hogy hozzámehet a volt párodhoz, ha ennyire szereti. :D
2019. júl. 18. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki 😃
2019. júl. 18. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
miert bantana a lelkiismeret, ha az uj pasihoz koltoznel?
2019. júl. 18. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem is terrorizált anyám egész gyerekkoromban, de én felnőttként minden kapcsolatot meg is szakítottam vele és nincs semmiféle lelkiismeretfurdalásom.

Ha nem akarod megszakítani vele a kapcsolatot, akkor jobban teszel, ha legalább a fizikai távolságot emelnéd közöttetek, mert nem egészséges, hogy képes vagy egy olyan emberrel egy fedél alatt élni, aki így bánik veled. Amíg nem költözöl el, addig nem fog változni semmi, de lehet, hogy a távolságtól kicsit észhez tér.

2019. júl. 18. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:

A párom anyja ugyanez :D az előző barátnőjét lek..vázta, aztán most meg már ő az istennő, akit a párom hogy elszalasztott, persze, most már másnak a felesége, mástól van gyereke, és másik országban él... most már biztonságosan lehet imádni :D

Csak kontrollálni akar. Tényleg az a megoldás, ha elköltözöl tőle. A párom anyja is attól vett vissza. Mert azért elveszíteni nem akarja a gyermekét, az tényleg a full kontrollvesztés lenne...

2019. júl. 19. 08:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!