Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engem miert nem szeretnék a...

Engem miert nem szeretnék a szüleim?

Figyelt kérdés
Full totál középső gyerek vagyok van nővérem es bátyám, van hugom es öcsém. Es bárhova megyünk pl nyaralni altalaban egy hetre szoktunk akkor mindenki kedvére tesznek az ut során, batyam imadja a barlangokat voltunk barlangban tesom muveszetmanias voltunk színházban a kicsi szeretik az állatkerteket elmentunk egybe, es szeretem az erdőt es a tavakat meg a halakat, volt halkiallitas de nem néztük meg. Ha kerdes h mit csináljunk en meg sem vagyok kérdezve. A házimunkát mindig ramsozzák, pedig nekem is kellene tanulni. Batyam egyetemista no erem mpst eretsegizett. Nekem sincs tenges sok feles idom es nem azert mert a barátaimmal szórakozni jarok mint a noverem, hanem en tanulok(önállóan franciát, es 2 elorahozott erettsegit is tettem most. es az sok ido enegrgia. Ha valakik jonnek vendégségbe akk mindig en vagyok mevkerve h segítsek pakolni, mindenkirol meselnek csak rolam nem ,mintha a vendégek elott szégyelnének. Miert? A középső gyereket miert nem szeretik a szülők? Nincsenek barataim, es lassan elni sincs kedvem mindig mindenki kihasznál es belémrúg. Szerintetek ez fog változni?

2019. júl. 18. 14:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam ra, hogy elmenni itthonról van egy feltestverem, es vele vagyok a legjobb kapcsolatban. Apabelozo házasságából, mar sokszor mondta költöztek oda, lehet az lesz. De vigasztalom magamat, hogy mar csak 2 ev es mehetek egyetemre, es amilyen messze lehet tervezek menni. Meg az orszag elhagyásában is gondolkodok. Angolul tudok, es egyetem Angliában is van.
2019. júl. 19. 08:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Nemed? Korod?
2019. júl. 21. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!