Szülők, mit szólnátok hozzá, ha a huszonéves gyereketek sterilizáltatná magát?
Természetesen külföldön (már a szomszédos Szlovákiában is lehetséges).
Nem lenne gyereke és biztos lenne benne, hogy nem is akar.
Támogatnátok, lebeszélnétek vagy mi lenne a reakció?
Megbeszélném vele. Nem az unoka miatt. Nem érdekel, ha nem lesz. De nem szeretném, ha emiatt bármilyen egészségi problémája lenne a jövőben. Ki tudja, milyen hatással lesz a hormonrendszerére, az egészségére.
Szóval abban támogatnám, ha úgy dönt, hogy nem szeretne gyereket. De ahhoz nem kell ilyen drasztikus beavatkozás.
Itt az a kerdes a szulok mit szolnanak erre mindenki osztja a fogamzasgatlasi lebetosegeket, mintha a kerdezo vagy annak ismerose bamba lenne hozza.
Kerdezo en nem szolnek a gyermekemnek, felnott ember az o teste az o elete, ha megbanja akkor megbanja ez is benne van a pakliban. Nem nekem kell szulnie/gyereket csinalnia hanem sajat maganak. Nincs kozom hozza meg ha el is rontana az eletet ezzel. Felelossegteljesen tud donteni, tudja mivel jar ennyi.
Az ő élete. Amúgy meg megérteném, hogy nem akar gyereket. Nem sok haszna van.
Inkább tartottam volna én is macskát.
A 10-es válaszod mutatja, mennyire nem vgay még felnőtt, és mennyire nem vagy tisztában mindennel. És már az elején leszögezem, hogy én se akarok gyereket se most, se a későbbiekben, tehát lényegében a te oldaladon állok.
Nekem pl. hormonmentes spirálom van. Pont azért, mert nem akarom magam hormonnal tömni, a naptármódszer óvszerrel kombinálva meg már macera volt (tizenévig az is 100%-osan működött amúgy).
"a műtét után ugyanúgy megmarad a menstruáció"
Sőt, sokkal rosszabb lesz. Sógornőmnek a 2. császár után elkötötték a petevezetékét, sokkal töbet szenvedett menstruáció alatt, mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!