Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párkapcsolat nagy korkülönbség...

Párkapcsolat nagy korkülönbséggel és gyerekkel, vagy családi béke?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nálam 17 évvel évvel idősebb férfivel, aki egyedül van a gyerekével. Itthon ellenzik a helyzet, hogy szimpatizálok vele és kapcsolatról is szó lehet.

Ebben a helyzetben érdemes a szülői nyomás előtt fejet hajtani a béke, nyugalom érdekében?

24n

2019. júl. 13. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
24 éves vagy azt csinálsz amit akarsz ez te életed már ha szereted a párod és ő is szeret téged ,akkor közlöd szüleidel vagy elfogadják a párod vagy te sem foglalkozol szüleidel ez te életed ,nekem is 20 ével idősebb férjem van anyu nem kedveli pedig már 17 éve férjem de nem érdekel az én választásom emiatt anyuval volt már mosolyszünet hosszú időre .
2019. júl. 14. 06:18
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Felejtsd el a pasit. Miert? Nem azert mert idosebb, vagy mert gyereke van! Hanem mert ez szamodra kerdes...
2019. júl. 14. 08:53
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
A szüleid csak jót akarnak neked.
2019. júl. 14. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

"A családod valamilyen szinten nem közvetlenül, de indirekt módon , vissza akarja fogni a te boldogságodat. "

Ja, mert marha nagy boldogság 24 évesen más kölykét nevelni.

2019. júl. 14. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, engem nem is az zavarna, hogy hány évvel idősebb, hanem az, hogy gyereke van, tetejébe ő neveli. Állandó konfliktusforrás lesz, ezt már most borítékolom.
2019. júl. 14. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

Leírom azokat a dolgokat, amik mindig igazak.

1. Már felnőtt nő vagy

2. Általában mindig a szülőknek van igaza

3. Ha szereted menj a szíved után

4. Ha nem próbálod meg sosem tudod meg milyen lett volna.

Egyébként a párom és köztem 22 év van.

2019. júl. 15. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!