Párkapcsolat nagy korkülönbséggel és gyerekkel, vagy
családi béke?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nálam 17 évvel évvel idősebb férfivel, aki egyedül van a gyerekével. Itthon ellenzik a helyzet, hogy szimpatizálok vele és kapcsolatról is szó lehet.
Ebben a helyzetben érdemes a szülői nyomás előtt fejet hajtani a béke, nyugalom érdekében?
Köztünk 13,5év van. Igaz nem volt gyerek 4 éve már a felesége vagyok azóta született 2 gyerek is, boldogak vagyunk
25/N
2019. júl. 13. 21:37
2/16 anonim válasza:
Én nem hajtottam fejet a család előtt. (Szintén 17 év a korkülönbség nálunk.) Eleinte nehezen fogadták el, de most már nagyon szeretik a páromat -több, mint 3 éve vagyunk együtt. Megmondtam nekik, hogy ez az én életem, ha koppan valaki, akkor az én leszek, nem ők.
Ha biztos vagy a dolgodban, akkor a család úgyis belenyugszik majd, ha nem akarnak veled rossz viszonyt.
27N
2019. júl. 13. 21:39
3/16 anonim válasza:
Nem lesz családi béke. Mondjuk Okkal de nem ez a kérdés.
Ignoráld őket, majd néha nyugodt hangnemben fűzz hozzá annyit, hogy a te életed, a te döntéseid és senkinek semmi beleszólása ebbe. Ha nem tetszik, nem kötelező ám veled lenni.
2019. júl. 13. 21:40
4/16 anonim válasza:
Egyik volt osztálytársam épp nemrég szült a kb 23 évvel idősebb csávójának gyereket. Ha szeretet és béke van egy kapcsolatban, akkor semmi gond. Ja és arra figyelj, hogy elsőnek jól ismerd ki a srácot, mert nem egy esetet hallani itt is Gyakorin, hogy kiderült mar 4 éves gyereke van a srácnak csak k.va jól titkolta. :D
2019. júl. 13. 21:53
5/16 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy te tudsz a gyerekről, de azért nem árt megtudni hogy miért neveli egyedül és ha egyedül is van a gyerekkel akkor nincs-e más nőtől még valamerre a nagyvilágban.
2019. júl. 13. 21:54
6/16 anonim válasza:
Sok pozitív példa van. Azonban 24 évesen nem biztos, hogy más gyerekét szeretném nevelni.
2019. júl. 13. 22:12
7/16 anonim válasza:
Hát egy biztos: hogy ne hagyd,hogy 24 évesen a szüleid mondják meg, hogy mit tehetsz és mit nem. Semmi nem végleges. Belemész a kapcsolatba, kipróbálod, és ha nem működik, vége. Mit kell ezen ennyit problémázni. Csak legyen hova költöznöd szakítás után.
2019. júl. 13. 22:24
8/16 anonim válasza:
na ilyenkor azert megnyugodok hogy nekem se lesz lehetetlen idosen osszejonni egy fiatal sunaval
2019. júl. 14. 00:20
9/16 anonim válasza:
Párkapcsolat! Nem érdekel, hogy ki ellenzi! Ha nincs semmi alapja, hogy ellenzik, csak egyszerűen nagy a korkülönbség ( de te írod, hogy már 24 vagy), szóval ha ők kizárólag emiatt ellenzik, de amúgy minden rendben van a csávóval, akkor ők nem a te boldogságodat tartják a szem előtt;és szűklátókörűek szegénykék. Nem kell rájuk hallgatnod, nem a családodhoz akarsz feleségül menni, hanem akibe szerelmes vagy. És ha a családod ezt nem érti meg, akkor érted.. A családod valamilyen szinten nem közvetlenül, de indirekt módon , vissza akarja fogni a te boldogságodat. Ne engedd nekik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!