Hogy kérjem meg a családomat (anyum és 3 tesóm) hogy költözzenek el?
Együtt lakunk az én nevében lévő házban (önkormányzati lakás) ez egy 1,5 szobás kis panel lakás és mi kaptuk párommal és a 3 gyermekünkkel. (A 2. Baba még a pocak ban van)
Nos,a anyumekat kitették az albi ból mert eladták a házat és nem találtak újat.
Itt laknak nálunk már 10 hónapja, de nem bírjuk az eletviteluket, mert igénytelenek (nem takarítani,ritkán fürdenek, csúnyán beszélnek stb..) én nem szeretnem ha a gyermekeim ezt látnak! Elegem van!
Hiába célozgatok stb nem mennek el és nem is keresnek mert anyámnak az a kifogása h miből tartják fent az albit?!
Tesóim dolgoznak, anyum is.. Csak ha albit kéne fizetniük nem jutna nekik a sok hulyesegre amit még vesznek!
Hogy mondjam meg, hogy költözzenek el? Vagy mit csináljak? Már megőrülök olyan gyenge vagyok lelkileg (gondolom a terhesség miatt) és már párom is kíván akadva csak nem hagyom, hogy veszekedjen.
Valakinek esetleg lenne valami ötlete, amivel békésen le lehetne rendezni ezt a helyzetet?
Nagyon megköszönném és az idióta emberek kimeljenek így is van elég gondom!!!!
"Nagyon megköszönném és az idióta emberek kimeljenek így is van elég gondom!!!!"
mi is megköszönnénk sokmindent, de a gyk-n ez jut
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Tudjuk mi a szitu, mivel már próbáltunk neked segiteni, de ezek szerint mit sem ért..Minek irod ki újra?? Kaptál elég tanácsot! Állj a sarkadra és közöld velük, hogy VISZLÁT!
8 an eltek egy masfel szobas lakasba?
Hat kerlek szepen a sarkadra állsz es annyit mondasz, hogy pontosan 2 hetük van elköltözni.
4 keresetből nem tudnanak fizetni egy alberletet? Ne viccelj már.
Tudnak felvenni kolcsont kauciora es ennyi
Eleve be sem engedhetted volna az önkormányzati lakásba őket életvitelszerűen költözni.
Még a végén el fogják venni tőletek a lakást.
Anyu, tesók, mindenki akinek nincs a nevén a lakás, kérlek június elsejével keressetek más lakóhelyet. A jelenlegi lakókörnyezet nem alkalmas a babának, sokan vagyunk egy picike lakásban, szeretnék nyugodtabb légkört.
Segítünk költözni, albérletet keresni, de itt sajnos nem tudjuk tovább megoldani a lakhatásotokat.
Az utóbbi kérdésedben kaptál egy ilyen választ (nem én írtam, csak bemásolom):
"Kedves Kérdező! A rokonaid fontosabbak számodra, mint a gyereked/gyerekeid? Külön családod van (a férjeddel és a gyerekeiddel foglalkozz). A helyedben mikor hazajön a férjed akkor kidobnám az ingyenélőket. Szép dolog ha az ember segít a rokonain, de ne a saját gyerekei kárára. A két nagyobb tesódat rakd ki még ma majd anyádat és legkisebb tesódat 1 hetes türelmi idővel.Halkan jegyzem meg ha ennyien laktok egy lakásban akkor a védőnő okozhat kellemetlenségeket (a gyerek ellátása nem biztosított)." -->mi volt a gond ezzel a tanáccsal, amiért nem fogadtad meg? Ez volt pedig a legkorrektebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!