Az baj ha en nem hibaztatom magam? 17/L
A nyaron mar a 3.dolgot torom ossze. Eloszor egy poharat(ez kicsuszott a kezembol), aztan egy jenai edeny tetejet(ez hulyen lett berakva a hutobe), most 2 tanyert(ezek meg a kenyer elott voltak) tortem. Egyszer pedig a kest allitottam a labamba veletlen.
En ezekert nem tudom magam hibaztatni, hiszen nem direkt csinaltam. Maximum annyi, hogy figyelhetnek jobban, ezt elismerem, de en nem gondoltam azt, hogy el fog torni. Es mar megtortent, szerintem nincsen ertelme emesztenem magam e miatt.
Ti mit gondoltok errol?
Nekem is volt hasonló időszakom, most is előfodul, hogy a hűtőből nem tudok valamit kivenni, anélkül, hogy ne verjek le valamit, mert minden rendszertelenül csak bepakolunk, így előfordul, hogy a földön landol egy tojás vagy tejföl.
Kérdező nem sokkal fiatalabb mint én. Jártam diákmelóra, és ha összetörtem az eszközt, utána ha valami fontos edény volt, bementem a boltba és megvettem, vagy ha olyan helyen jártunk külön fizettem, mert csak így engedték kifizetni, külön soha nem fizetteték ki.
Azt mindig megkaptam, hogy jobban figyelhetnék, meg ne legyek lusta kivenni egyesével a poharakat a szekrényből, ha nekem a leghátsó kell. 2-3 ilyen eset után rögzült, így ma már nem igazán törögetek dolgokat.
De, hogy jutottatok el a véletlen tányértöréstől meg a véletlen kés lábbaállítástól oda, hogy egy rbnc?
Igen, lusta, meg figyelmetlen, de ilyen alpári módon beszólni egy gyereknek...
Azért ti se mind vagytok százasok.
Koszonom a valaszokat, orulok, hogy nem vagyok egyedul!:)) Azert ti is vigyazzatok magatokra😄😄
Es igen, leszidtak, ezert zavar annyira. A keses esetnel nem mondtak semmit.
Nem lehet, hogy valami elvonja fejben a figyelmed?:D
Nekem is előfordul néha, hogy betöröm a poharat a mosogató csapjába. Meg utána le is ejtek még.
Esküszöm nem mindig vagyok béna, de előjön néha.:d
Pl pincérként dolgoztam és sosem ejtettem le semmit, amikor már nagyon elmentek a gondolataim fejben és stresszeltem akkor leejtettem mindent és bénáztam, na az elég kínos.:P
Arról nem is beszélve, hogy egyszer a munkahelyen eltörtem a fagyi pultnak az üvegrészét, és millió apró darabkára tört én meg csak néztem, hogy most meg mi történt?:D
De a főnökség is nevetett rajtam furcsa volt.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!