Felnott Nok es ferfiak mibe avatjatok bele szuleiteket, es mi az amibe mar nem? Volt, hogy hazudtatok Ti is a nyugalmatok erdekeben?
Maganugyeitekrol beszeltek?
23N de fokent az erdekel,hogy a ferfiak hogy allnak ehhez a temahoz. Hazudtatok e anyukatoknak? Azert,hogy ne kerdezgessen hivogasson stb?? A legjobban attol vagyok rosszul,ha egy ferfi 22 ev felett is meg "anyuci kisfia".. de mar 21 evesen is ciki.. Van egy pasi aki a hazunkban lakik (tarsas haz) es 42 eves az anyjaval el pedig jol kereso mernok (nem minden mernok keresi halalra magat DE a tobbseg kb jol keres es o is! ) DE meg mindig az anyjaval el, es sose lattam novel. Valoszinu h akar meg szuz is lehet. Es szamomra ez borzasztoan taszito !! Illetve ha a kulon elo onallo fiat ellenorizgetik a szulei es hisztigorcsben tornek ki,ha a kisfiuk bejelenti h kulfoldon folytatja az eletet.. Ezektol rosszul vagyok.
30 vagyok és anyámmal élek, testvérem 33 szintén. Az ok egyszerű, anyám depressziós, testvérem súlyos mentális beteg. Nem fog gyógyulni, hullámzó az állapota. Engem kicsinál a helyzet de nem hagyom magára ebben anyám.
Párom 33, apjával él aki 75 éves. Édesanyja elhunyt pár éve azóta apuka kb folyamatos beteg, megsérül, rögeszméi lettek, depressziós, inni kezdett. Olyan energia vámpír ami már extrém méreteket ölt. Pl minden rendben, párommal főzünk a konyhába egyszer csak bejön dalok valamit. Párom teljesen lesápad. Ezután közli az apja ki kellene ugrani az ablakon csak. Majd iszik s bemegy tévézni. A felesége temetési zenéjét énekelte...
Máskor állok az ablaknál odajön s közli az egész világ kifog pusztulni, aki nem azt is agyon kellene lőni...kedves... De páromnak csak ő maradt a családjából. :(
Úgyhogy van kedves kérdező amikor a felnőttként szüleivel élők nem azért maradnak mert nem akarnak saját életét hanem mert felelősséggel tartoznak a családjuk felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!