Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert varjak el ezt a szulok?

Miert varjak el ezt a szulok?

Figyelt kérdés

Akinek csak egy sima gimnaziumi erettsegije van fiatalon ami azt bizonyitja hogy tudod ki az a Matyas kiraly, de penzt nem lehet vele keresni, szakkepzetlenul , de a szulo elvarja a gyereketol hogy erettsegi utan huzzon dolgozni vagy kilakoltatjak. Mai napig az en szuleim es ezzel fenyegetnek, persze csak nyomas alatt tartanak evek ota hogy mas mar 18 evesen dolgozik en miert nem. Ne csinaljam az egyetemet, nem tudsz te tanulni, ugyse fog menni, ne csinaljak okjkepzest ok nem adnak ra penzt, ha nem dolgozok akkor, nem vesznek kajat nekem se semmit, igy nehez lett volna nappalin szerezni szakmat. Erettsegivel tengodok mai napig, nyomas alatt es alkalmi munkakbol szedek ossze 100 ezret egy honapban fizikai munka, aztan ebbol meg Pesten alig lehet megelni es stb.

De se szakmam,se jogositvanyom,se angol nyelvtudasom nincs. Es ertektelem igy az eletem, sajat labra keves pemzbol nem tudok allni, de jol fizeto helyekre mar kemeny elvarasok kellennek, egyszoval rossz csaladba szulettem bele. Es el lett cseszve az egesz.

24/f

2019. júl. 4. 18:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen most mit csinálsz?

Vannak folyamatban lévő vagy félbehagyott tanulmányaid, akár OKJ, akár egyetem? Hol tartasz bennük, és mi akadályoz meg a befejezésükben?

Vagy csak dolgozol? Van fix állásod, vagy csak egyszeri melókra szerződsz? Akár a jelenlegi, akár előző munkáid során milyen helyeken dolgoztál, hány órában?

És ami a legfontosabb, akarsz változtatni a kialakult helyzeten? Ilyen távolról nem tudjuk megítélni hogy hiba volt-e a szüleid részéröl dolgozni küldeni 18 évesen. Könnyen lehet hogy az volt, érettségivel nem könnyű boldogulni, ez igaz. De 6 év eltelt azóta. Nyugdíjba is így akarsz menni, vagy van valami terved?

2019. júl. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!