Korai lenne a 15 éves lányom elengedni egy buliba?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 18:38
11/28 anonim válasza:
Engedd el,de valakit bízzál meg a figyelésével.
12/28 anonim válasza:
Milyen buliba, hová, kikkel?
Én már 14 éves koromban házibuliztam a barátaimmal. Nem volt se pia, se drog, se cigi, se tipitapi, és mindenki ismert mindenkit. Ha ilyen buli, abba elengedném a lányomat.
13/28 anonim válasza:
Ha már két éve jár engedély nélkül és még nem esett teherbe, akkor igen. Ha ennél kicsit szolidabb, akkor előtte elbeszélgetnék vele arról, hogy mit terveznek, kivel, mikor, hova. Ha nem konzekvens válaszokat ad, akkor nem biztos, hogy támogatnám az ötletét.
14/28 anonim válasza:
engem a szüleim elengedtek swingerbuliba 15 évesen. tudták, hogy csak táncolni megyek oda... persze nem így volt, de amiről nem tudnak, nem fáj nekik (bocsi anyu!). mégis értelmes felnőtt lett belőlem. nem kell a bulikból akkora ügyet csinálni:) ha akarja, úgyis bekapja egy-két srácnak, de attól még nem dől össze a világ. sőt, mi értelme lenne akkor a bulinak?:)
15/28 anonim válasza:
Vagy mondjuk ahelyett, hogy itt kérdezgeted, hívd fel a figyelmét minden veszélyre, és hogy mire kell figyelnie. Szerintem mindegy, hogy 15 vagy 17 évesen megy, mert az idő nem fogja felelősségteljessé nevelni
16/28 anonim válasza:
enbgem 12 évesen elengedtek diszkózni, tudták hogy nem fogok 1 pohárnál többet inni, mert nem szeretem az alkohol ízét. Cigiről meg tudták hogy szívom, mert mindig kilopkodtam a hamutálat, így az nem volt kérdés.
17/28 anonim válasza:
Bulibol is több van. Jó volna tudni, hogy milyen buli így pontosabb válaszokat kapnál.
18/28 A kérdező kommentje:
igazából ez egy utcabál ami éjféltől hajnal 4ig tart. 30kmre van a város ahol tartják
2019. júl. 1. 00:27
19/28 anonim válasza:
Megy valaki vele, akit te is ismersz és megbízol benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!