Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?...

CsAnita23 kérdése:

Ti mit tennétek a helyemben? Annyira tanàcstalan vagyok ès idegileg màr kivagyok

Figyelt kérdés
Van egy fèltestvèrem aki skizofrèn. Anyàm csak rosszat kapott tőle.. volt h meg is verte nem is egyszer... en 27 vagyok a az èn hàzamban èlünk közösen van egy 4èves kislànyom. Egyszerűen màr nem tudom elviselni ezt az embert.. ma kora reggel anyámat fenyegeti h agyonveri meg stb. Mondtam anyunak h vagy viszi be a kórhàzba vagy mi megyünk innen mèg a mai nap folyaman.. hàt közölte h nem viszi.. magyarul mi megyünk mert en ezt nem bìrom idegekkel tovabb... anyagilag en segìtettem anyunak mindig is. A dràga fia sosem csinalt èletebn semmit.. csak napi 200szàl cigi meg 8liter kàvè.. ès èn (mi) nem szamìtunk anyàmnak :( mitèvő legyek?? Hagyjam el a sajàt hàzam amit èn fizetek... hitel rezsi minden... vagy tűrjem el az allandò kiabalàst? Meg h tesom terrorba tart mindenkit??
2019. jún. 27. 07:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
57%
Egyik válaszoló írta,hogy a házat az anyja íratta rá. Az esetleg nem lehet,hogy a haszonélvezet az anyján maradt,csak a kérdező ezt elfelejtette megemlíteni? De ha ilyen nincs,akkor mindenképp szabadulj meg az ártó családtagoktól. Az is lehetséges,hogy elküldöd mindkettőt,aztán anyád pár hónap múlva belátja,a sok szenvedés mellett,hogy ez tarthatatlan állapot,és tesódat gyógykezelés alá veti. Akkor pedig anyádat vissza tudod fogadni. A tesód pedig mehet akár egy otthonba is,ahol megfelelő szakemberek foglalkoznak vele.
2019. jún. 27. 11:33
 32/39 anonim ***** válasza:

Tanácsot kérhetsz tőlük is:

[link]

2019. jún. 27. 12:35
 33/39 anonim ***** válasza:
86%

Hú, Anita, végigolvastam a belinkelt sztoridat is, de annyi az ellentmondás, hogy én igazából nem is tudom követni. Mindig te segítetted anyukádat, a bátyád az év októberében jött haza Németországból, mert ott dolgozott, ott nem írtad, hogy skizofrén. Akkor a férjed vert és kényszerített mindenre, mert csak gyest kaptál. A férjedé volt a ház, attól féltél, hogy elveszik a kislányodat. Anyád romos házban lakott. Te nem dolgoztál. Akkor honnan a manóból volt önerőd, hogy saját házat vegyél hitellel?

Ne haragudj, de vagy itt, vagy a másik sztoridban nem írtál igazat. Nem lehet, hogy neked túl élénk a fantáziád? Valószínűleg tényleg bántalmazhattak, különben nem találnál ki ilyen dolgokat, de akkor most ki a bántalmazó? Nem lehet, hogy a saját férjedről írsz most is, csak szégyelled még itt is bevallani. Nem kerek a történeted. Sajnálom, mert valószínűleg tényleg valami gond van nálad, de akkor legalább tényleg írd az igazat.

2019. jún. 27. 13:07
 34/39 anonim ***** válasza:
54%
Ha anyád nincs rád meg az unokajara tekintettel akkor te miért vagy rá?
2019. jún. 28. 06:46
 35/39 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz is lehet fordulni.
2019. jún. 28. 06:55
 36/39 anonim ***** válasza:
A skizofréniát sok esetben lehet kontrollálni gyógyszerekkel, de sajnos nem mindig. Nameg elég ha egyszer nem veszi be és máris baj lehet. Családban volt skizofrén, egyszer nem vette be a gyógyszerét, elborult az agya (későbbi elmondása szerint azért tette, mert azt hitte ezzel menti meg az unokája lelkét) és végzett az unokájával (akit egyébként imádott). Szóval hiába lenne családtag, hiába szeretném, ha kiderülne, hogy skizofrén nem engedném a gyerekeim közelébe.
2019. jún. 29. 00:23
 37/39 A kérdező kommentje:
Igen kèpzeljétek el h egyedülálló anyaként házat vettem!!! Ezt a házat ami anyámé volt.. gyedet kaptam mellette 3műszakban güriztem... ès igen kaptam hitelt h megvegyem. Mennyire hihetetlen is ez... és igen bántalmazott a pàrom akivel 4 ève bem vagyok együtt!! Jelenleg meg munka mellett egyetemen tanulok.. diàkhitel... hülyék is az emberek de mindegy...
2019. júl. 10. 14:36
 38/39 A kérdező kommentje:
Kamukiràlynő jaja kacagok közben
2019. júl. 10. 14:38
 39/39 A kérdező kommentje:
Ja és probléma megoldva.. màr kórházban van, októberig ott marad utána szállitjàk àt egy otthonba. aki èrtelmes tanácsot adott annak köszönöm. Aki meg csak kötekedett az rohadjon meg.
2019. júl. 10. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!