Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?...

CsAnita23 kérdése:

Ti mit tennétek a helyemben? Annyira tanàcstalan vagyok ès idegileg màr kivagyok

Figyelt kérdés
Van egy fèltestvèrem aki skizofrèn. Anyàm csak rosszat kapott tőle.. volt h meg is verte nem is egyszer... en 27 vagyok a az èn hàzamban èlünk közösen van egy 4èves kislànyom. Egyszerűen màr nem tudom elviselni ezt az embert.. ma kora reggel anyámat fenyegeti h agyonveri meg stb. Mondtam anyunak h vagy viszi be a kórhàzba vagy mi megyünk innen mèg a mai nap folyaman.. hàt közölte h nem viszi.. magyarul mi megyünk mert en ezt nem bìrom idegekkel tovabb... anyagilag en segìtettem anyunak mindig is. A dràga fia sosem csinalt èletebn semmit.. csak napi 200szàl cigi meg 8liter kàvè.. ès èn (mi) nem szamìtunk anyàmnak :( mitèvő legyek?? Hagyjam el a sajàt hàzam amit èn fizetek... hitel rezsi minden... vagy tűrjem el az allandò kiabalàst? Meg h tesom terrorba tart mindenkit??
2019. jún. 27. 07:56
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Ès a anyàm tölti neki a cigit allandòan kb 200 szàl naponta.. meg főzi a kàvèt neki àllandòan.. amit mellesleg èn veszek meg..
2019. jún. 27. 08:15
 12/39 A kérdező kommentje:
Kedves 10es. Köszi
2019. jún. 27. 08:16
 13/39 anonim ***** válasza:
87%

#1 vagyok

Igazából teljesen megértem hogy anyukádat nem akarod utcára tenni. De te magad írtad, hogy ti nem számítotok anyukádnak, meg hogy pénzzel mindig is támogattad. Keressetek neki egy lakást, ha gondolod segítsd abban hogy tudja fizetni a lakbért, de neked a kislányod legyen az első. Neki sem jó az állandó ordibálás, sőt, mi van ha egyszer vele kezd el kiabálni a féltestvéred?

2019. jún. 27. 08:16
 14/39 A kérdező kommentje:
Sajnos arra màr nem lenne keret... hiteleket fizetek szàmlàkat..
2019. jún. 27. 08:17
 15/39 A kérdező kommentje:
Tudom nekem a kislànyom a legfontosabb!!
2019. jún. 27. 08:18
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

Ne irjatok neki tanacsokat! Latjatok, csak a kifogasokat keresi! A sajat hazaban o csak egy megturt cseled es olyannyira ostova, hogy azon agyal, hogy a sajat hazabol kikoltozik.

Mond milyen Anya vagy te? Ilyen veszelyes kornyezetben neveled a gyereked? En a gyamugyet is ratok hivnam, ha mar ennyire eletkeptelen vagy!!!

Tarcsaznam a rendorseget, hogy egy nem kivanatos elmebeteg ember van a hazamban! Anyam meg ha annyira ragaszkodik hozza, akkor lehet utana menni! Kerdezo, teged teljesen kihasznalnak es semmibe vesznek a sajat hazadban. Siman megoldhato a helyzet, de te arra sajnos nen vagy kepes, igy turd csak tovabb a lelki terrort. Elobb utobb a gyamugy beavatkozik, viszik egy nyugodtabb helyre (pl. neveloszulo) a gyereked, te pedig elheted tovabb az eleted abban a bolondok hazaban!!

2019. jún. 27. 08:26
 17/39 anonymousreview60 ***** válasza:
88%

Nincs jogod a gyerekedet ilyen helyzetben hagyni, Az ÖCSÉDNEK MENNI KELL!

Onnantól kezdve, hogy gyereked van, neked ő az első. Utána jössz te aban a mértékben, hogy őt megvédd, majd utána jöhet a család ahonnan származol. Te fizeted a lakástörlesztést, te fizeted a rezsit. Itt te vagy az eltartó, és neked csak problémát okoz anyád és a féltestvéred.

Anyukád nincs könnyű helyzetben, de erre nem kell tekintettel lenned, mert a te gyereked biztonsága az első.

1. Kérjél a családsegítőtől tanácsot! Derítsd ki a lehetőségeket!

2. A féltestvér öcsédnek mennie kell. Bírd ki, amíg bemegy a pszichiátriára, de onnan már máshova kell hazamennie, addigra anyádat rakd át másik lakásba, és esetleg(!) annak finanszírozásába segíts be, ha úgy érzed anyukádat segítened kell. Nekik menni kell.

2019. jún. 27. 08:26
 18/39 anonymousreview60 ***** válasza:
88%
A 200 szálba a gyerek bele fog halni, de ez megint csak nem a te dolgod. A kislány édesapja hogyan áll a helyzethez?
2019. jún. 27. 08:27
 19/39 anonim ***** válasza:
87%
Meg itt ugral az Anyja korul aki tesz magasrol ra es a gyerekere is! Szeret szenvedni es meghunyaszkodni.
2019. jún. 27. 08:31
 20/39 anonim ***** válasza:
94%

Millió kérdésed volt már. Miből támogatod anyudat, diálhitelből? Mert februárban az vártad...

Itt meg a párod volt zűrös, akkor haza akartál költözni anyádhoz. Azóta egyedülálló anyaként lakást vettél, hogy nálad laknak?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2019. jún. 27. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!