Szeeintetwk is jogos, hogy nem hívom meg az apámat az esküvömre?
Nem kell meghívnod.
Én 3 éve váltam el. Kéthetente hozom magamhoz a gyerekeim. Megyünk programokra, szervezünk elfoglaltságokat stb...
Minden szüksékletüket fedező gyerektartást fizetek. Összes szabim alatt is velük vagyok. Szeretem őket! A te "apád" nem APA így meg sem kell hívnod. Aki csak megcsinálni tudja a gyereket az nem érdemli ezt a megszólítást!
NE HIVD MEG !
Ha valaki beszól, akkor mond, hogy ez a nap rólatok szól majd és nem másról. Ha majd a beszólogató házasodik vagy valami bulit rendez, akkor azt hivjon akit akar, de a TE esküvődbe ne pofázzon bele senki!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Semmiképpen sem akartam meghívni, csak kiváncsi voltam kivülállóként mit gondoltok erről.
2-es. nálunk a "programok" annyiból áltak, hogy odamentünk, leültünk a konyhában az asztalhoz és "beszélgettünk" ami kb. a "hogy vagytok? Hogy megy a suli" - ban merült ki.
4-es ez nálunk is így volt, anyum volt a k**va, és a válás sem volt sétagalopp, nagy veszekedés, apám testvére, a "nagybátyám" bottal vert ki minket a házunkból, de az "Isten nem ver bottal" mondás avagy a karma ott is jelen volt, "apám" elég fiatalon lesántult, a nagybácsinak pedig a szemével lettek gondjai a válás után nemsokkal, most ott tart, hogy egyik szemével alig lát, a másik meg üveg.
Azt nem mondtam, de én sem hívok meg senkit apai ágról.
A nagyszüleim rendesek voltak, őket látogattuk is, majd a nagyanyám temetésen ismertem meg egyik uncsimat akinek azután volt az esküvője, az ő apja is testvér az enyémmel, de valamiért nem egyeztek, ő meghivott, de mondtam neki, hogy sajnálom, el is mennék, de nem szivesen megyek a többi "családtaggal" egy helyre ünnepelni.
Ne hívd meg.
Ha eddig nem akart ott lenni az életedben, akkor most se legyen.
Ez rólad és a szeretteidről szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!