Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek, ha a 20 éves...

Mit tehetek, ha a 20 éves lányom egy 45 éves férfivel jár?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék beleszólni abba,miképp élje az életét,de a férfi velem egyidős és azt hiszem ez rossz hatással van a lányomra. Amióta együtt vannak,azóta rá se ismerek.
2019. jún. 25. 15:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%

#8 Kb 25 éves kortól felnőtt valaki.

Őszintén, miről beszélgethetnek? 20 éves lány kijárta a középsulit, 1. éves fősulis vagy max fél éve dolgozik, nincs benne a felnőtt világban, semmi tapasztalata sincs az életről. Nem tudja elmesélni milyen helyeken járt, nem tud a politikáról beszélni, nem érti az élet működését. Egy 45 éves férfinak már családjának kéne lenni, 20 éves fiának, bőven benne van az életben.

2019. jún. 25. 16:31
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

Két véglet van szerintem.

1. Boldogan fognak élni,de ma már ez egy ritka eset.

2.Hatalmas pofára esés lesz belőle,de abból is sokat fog majd tanulni.Mert ugye a hibáiból tanul az ember.

Addig te sajnos semmit nem tehetsz.Néha rákérdezhetsz,hogy hogy halad a kapcsolatuk,de tanácsokat ne akarj osztogatni.Szerelmes úgysem fog rád hallgatni,de szerintem másra sem.Próbálj vele inkább egy erősebb anya-lánya kapcsolatot kialakítani.

2019. jún. 25. 18:45
 13/25 anonim ***** válasza:
36%

#11, miről beszélsz?

Biológiai szempontból már 16, jogilag 18 évesen felnőtt mindenki. Más szempont nincs. Csak a te kicsi agyadban.

2019. jún. 25. 18:48
 14/25 anonim ***** válasza:
38%
#13 Kihagytad a szellemi érettséget, az meg 25. Egyébként, ha lesz gyereked, megtudod. Attól, hogy te 20 évesen jaj, de nagy felnőttnek hiszed magad, még nem leszel az, 20 évesen nincs tapasztalat. És mi ez a lekezelő hozzáállás?
2019. jún. 25. 19:35
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

14.-nek.

Akkor 25 alatt ne lehessen senki pilóta, sofőr, fegyveres, mentős, ... ?

2019. jún. 25. 20:01
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Örülj neki és reméld hogy rendesen ellátja a lányod amivel kell,amire egy kis phöc nem lenne képes. Tapasztalatból mondom.
2019. jún. 25. 22:11
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

"Az miért egy 20 évessel kezdene, mikor a jövőjére gondolva kereshet egy dögös, 30-40 éves...multi középvezetőt, jogászt, orvost,..."

Ha a jövőjere gondol, akkor pont nem egy középkorú pasit valaszt. Mi lesz velük 10-20-30 év múlva?

2019. jún. 25. 22:40
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Szellemi érettség? Mutasd ezt a kitételt a ptk-ban! Imádom mikor 12 évesek itt osztják az észt. Aztán nekik nem marad.
2019. jún. 25. 22:45
 19/25 anonim ***** válasza:

Én jelenleg a közel 20 évvel idősebb férjemtől várok gyereket. Bár én kicsivel idősebb voltam mint a lányod, és nem volt rám rossz hatással, a szüleim mégis ördögtől valónak tartották azt hogy idősebb párt választottam.

Lehet itt ilyen ilyen-olyan érettségről, felnőttségről, stb.... beszélni, és mindenkinek szíve joga hogyan kezeli a helyzetez. De azt tudom tanácsolni annak megfelelően cselekedj hogy ugyanúgy meg van az esélye annak is hogy örökre együtt lesznek, mint hogy holnapután szakítanak.

2019. jún. 26. 06:35
 20/25 anonim ***** válasza:

Véleménye mindenkinek lehet, de a döntés a lányodé.

Hosszú távon nem a lány lesz az, aki "pofára esik", hanem az idősebb férfi. Ő az, akinek 50-en túl már sokat kell tennie azért, hogy fiatalos maradjon.A lány 25 éves korában lesz a legszebb, 30 éves kora körül pedig a nőiessége, a szexualitása csúcsán lesz, férfi legyen a talpán az illető, ha ekkora korkülönbséggel meg tudja majd tartani.

Én 2 gyereket szültem 18 év korkülönbséggel. 35 éves koromig bírtam. (Exem akkor volt 53.) A legszebb éveimben mellette voltam, de mai fejemmel nem tenném. Mégis azt mondom, hogy az én döntésem volt, és senki nem tudott volna meggátolni abban, hogy vele legyek. A bátyám anno beszélgetett vele, hogy ez így nem normális. Anyám ellenezte. Mindegy volt, ki mit mond, sőt, annál inkább akartuk.

Nem tudsz mit tenni, kérdező. Talán nem tart majd sokáig. Talán a kevés kivétel lesz, ahol a felek tényleg boldogok egymással. Talán így nagyobb az esély rá, hogy nem fogják megcsalni a lányodat, amíg ő otthon neveli a közös gyereket. (Hiszen ennyi idősen a pasi már tudja, mit veszít, és hogy még egy ilyen nőt nem talál többet.) Talán.

2019. jún. 26. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!