Hány éves kortól "gáz" szülővel élni még?
Szerintetek hány éves kortól mondják azt hogy már gáz a szülővel élés? 22-24 éves kor környékén? Mondjuk azt vettem észre, ha egy 23 éves csaj a szüleivel és az nem annyira gáz, de ha egy ugyan ilyen korú pasi szintén a szüleivel él, akkor az már gáz.
Vélemények a témával kapcsolatban?
Érdekesek a hozzászólások.
Meddig gáz otthon élni? Amíg békében elfértek egymás mellett.
Nekünk pici a lakásunk. 57nm. Alul kb 30,s felül is. Fent van a 3 mini szoba. Akár egy is lehetne. A fiam még itthon lakik. Főiskolára jár, 20 éves. Nincs útban. Valahogy elférünk. Nem zavarjuk egymást. Pedig én 3 műszakolok. A lányom 15% ban lakik itthon. Valamikor egy hétre is haza jön elférünk. Sőt nekünk ez pozitív jelzés tőlük.
A fiam 3 hónapig gimi után dolgozott. Rendes munkahelyen. Nem diákmunkán. 25 ezret tett az asztalra magától, hogy ezt a közösbe szánja. Elraktuk. Ha nem adott volna, az sem lett volna baj. Most diákmunkázik. Arra előre kijelentettem, hogy még ne próbáljon belőle adni. Az az övé.
Ha majd kijárja a fősuli, s még itthon lakik, ha ad ad, ha nem nem.
Ha az íratlan házirendet betartja, betartják, (mi is feléjük) akkor felőlünk addig laknak itt amíg kedvük tartja.
Szerintem 14 éves kortól már gáz.
14 évesen már illik elmenni dolgozni gyári munkásnak, vagy szenet lapátolni, takarítani. Aztán a keresetből elmenni albérletbe, és saját lábon megállni.
Szerintem nem gáz. Hacsak nem egy másfél szobás kis lakásban élnek öten mondjuk. Azért az kellemetlen, főleg ha párja is van az embernek.
Normál körülmények között nem tartom gáznak. Mi külön élünk (230 km választ el a szülőktől) és őszintén megmondom néha nem lenne rossz, ha itt lenne valaki...legalább a közelben, pl nem kellene a gyereket húzni vonni mindenhova.
Néha el tudnánk menni kettesben is valahova.
Én inkább szerencsésnek tartom azt akinek közel vannak a szülők, és jól kijönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!