Hány éves kortól "gáz" szülővel élni még?
Szerintetek hány éves kortól mondják azt hogy már gáz a szülővel élés? 22-24 éves kor környékén? Mondjuk azt vettem észre, ha egy 23 éves csaj a szüleivel és az nem annyira gáz, de ha egy ugyan ilyen korú pasi szintén a szüleivel él, akkor az már gáz.
Vélemények a témával kapcsolatban?
#10 ezeknél a kérdéseknél mindig ez van. Ezért is válaszoltam én is azt, amit.
8-as voltam :)
SOkmindentől függ. Nem mindenki teheti meg, hogy rögtön munkábaállás után elköltözzön. Sőt, rengetegen.
Ismerek olyanokat, akik együtt dolgoztak földeken és így egyszerűbb volt a munka is (nagy ház volt, nem zavarták egymást)
Akkor gáz, ha tényleg csak eltarttatja magát. De ezt már előttem jópáran leírták :D
Itt a Gyakorin minden 2. válaszoló saját lakást vett, diákmunkából, 16 évesen!
Én lassan 35 leszek. Szülőkkel élek, és nem lépek le!
A ház 3 hálós, 2 fürdős. A meló 30 percre van. A kertben medence és grillező. Ráadásul...sajnos...egyszer megöröklöm.
#19: Én is a gyakoriról tudtam meg, hogy rossz szüleim vannak, mert nem kérik el a fizetésem. Én itt láttam először, hogy mindenki ezt hajtja. Megmondom őszintén sem baráti körben, sem a rokonoknál nem láttam ilyet. Mikor első fizetésemkor akartam haza adni belőle, apa meg is sértődött, azt mondta rakjam el és gyűjtsem, vagy vegyek belőle azt amit szeretnék. Nagyszüleimnek se jutott ilyen soha eszébe. Természetes, hogy mióta dolgozok én veszem magamnak azokat a dolgokat, melyekre szükségem van. Nem kérek pénzt tőlük semmire. Nagyobb kiadásba beszállok stb.
Érdekes mindig azokat szidják itt akik pl 120 ezer forintból nem adnak oda 50-et, de akiknek a szülei több millióért, esetleg tizmillióért házat vagy kocsit vesznek, és a gyerek egy percet nem dolgozott érte, az természetes.Érdekes felfogások vannak itt. Gondolom megint le leszek pontozva nullára mert az én szüleim rosszak.
Pedig ez mindenkinek a magánügye, és a család döntése...
(7 voltam)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!