Van-e olyan köztetek, aki magától jött rá, hogy az egyik szülője csalja a másikat?
Arra gondolok itt, hogy esetleg beszélgetést meghallott, ismerőstől véletlen megtudta, rajtakapta őket, vagy csak megérezte, hogy valami nem stimm, és ez később be is igazolódott...
Milyen nehéz volt feldolgozni ezt a szituációt, és hogyan tudtatok túllépni rajta?
Én szinte frissen vagyok ilyen szituációban, úgyhogy minden tippet/hozzászólást szívesen várok. :D
Apám kikezdett anya nevelt lányával. (persze a csaj nagyon benne volt) Egy este írt apa, hogy szóljak már xy-nak hogy nézze meg a telefonját. Nem szóltam neki hanem oda mentem és megnéztem. Azt irta hogy jajj nyuszikám nagyon hiányzol csókollak.. Lefagytam. Napokig csak néztem ki a fejemből. Egyszer mikor apa sokáig oda volt valahol ültem az ágyon és ugyanúgy néztem ki a fejemből. Ekkor anya megkérdezte mi a baj és mondtam neki hogy nem akartam volna hogy elváljatok de nem bírom nézni tovább ahogy átvernek és elmondtam de szinte remegve. Haza ért apa anya pedig mondta neki hogy menj oda vissza ahol eddig voltál. Ennyi.
Nagyon nehéz volt nekem mert mindig apa volt a "kedvenc". Nagyon mély nyomot hagyott bennem még a mai napig is.
Tippet annyit tudok mondani hogy legyél erős!
Én a szüleimmel Pesten éltem, de anya egy kisebb faluból származott. Volt egy olyan eset, hogy rokonok akartak megszállni abban a házban ahol anya felnőtt, és anyának le kellett mennie kitakarítani. Egy péntek reggel ment le, és úgy volt hogy vasárnap este jön. Mi apával meg a tesómmal szombaton lementünk hozzá hogy meglepjük. Mikor odaértünk teljesen csukva volt a kapu. Apa hívta anyát hogy nyissa ki a kaput, mert nála csak a lakáskulcs volt. Anya nem vette fel, ezért apa odaadta nekem a kulcsot, átmásztam a kerítésen, és bementem a házba. Ekkor megláttam anyámat egy idegen pasival, ahogy együtt alszanak meztelenül. Emlékszem elsőként annyira meglepődtem hogy felsikoltottam, utána mikor anya megpróbált csitítani, elkezdtem bömbölni.
Mondanom sem kell, a szüleim elváltak, és szerencsére anya beleegyezett hogy apával maradjunk. Ma már jobb a kapcsolatom anyával, de emiatt a dolog miatt, mai napig undorodok tőle valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!