Úgynézki, hogy a vakációm nem lesz túl jó! Sőt! Nagyon rosz lesz. Mit tanácsoltok?
Miből kell olvasónaplót írnod?
Nekem a szüleim nem engedték soha, hogy netről másoljak. Tavaly nyáron anyukám úgy berágott rám /jogosan/, hogy minden nap amikor hazaért hangosan kellett felolvasnom az Aranyembert és úgy kellett megírnom az olvasónaplót. Anyám pedig mindig leellenőrizte. Majdnem elsüllyedtem szégyenemben, hogy ezt teszi velem. Dedósnak éreztem magam. De amikor beszedte a tanárnő és 3 db 5el jutalmazta /tartalom, helyesírás, külalak/, akkor majdnem kiugrottam a bőrömből örömömben. Aki netről másolta, annak kapásból 3 db 1 lett a jutalma. Volt aki az Aranyember miatt bukott meg. Nem olvasta ki egyáltalán és még a tartalmát sem tudta, így minden amit abból írtunk 1 lett neki... Szóval csak azt akarom mondani, hogy olvasd ki a kötelezőt. Az este 11es internetre pedig csak annyit, hogy nálunk alapból este 10után nem lehet, mert már lepihenünk. Apám 4:20kor kel, anyum 6:30kor, én sulis napon 6:50kor. Nálunk ez a bevált rendszer. Most leszek nyolcadikas, ha ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!