Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgynézki, hogy a vakációm nem...

Úgynézki, hogy a vakációm nem lesz túl jó! Sőt! Nagyon rosz lesz. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Nos! Ezt a tanévemet, nem zártam túl jól! Lett négy hármasom! A szüleim nem nagyln örúltek neki! Egy a lényeg, hogy korlátozásokat vezettek be! Mondom is, hogy miket: Csak este 11:ig lesz net, napközben is koátozva lesz. Naponta 25 angol szót megkellesz tanulnom. Ezt a kérdést főképpen azért írtam, mert tudni akarom, hogy más szüleje is ilyen szigoru??... Ja! És mit tanácsoltok, hogy mit tegyek??
2019. jún. 16. 22:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Hahahaha

6- os,jol kiosztotta a kettest!

En se birom,hogy nem tesznek felkialtojelet manapsag a felszolito mondat vegere. A reklamokbol ( is) veszik at az emberek a sok helyesirasi hibat!

En meg szeretek ekezet nelkul irni! Ugy gyorsabb.

2019. jún. 16. 23:15
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

Ne hisztizz.

Ezek apró dolgok, sőt jó dolgok. Nem leszek net függő, talán jobban megy majd az angol és irodalom.

2019. jún. 17. 00:13
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Jesszusom:D neked az a büntetés, hogy nem másolhatod ki az olvasónaplót a nettől hanem saját magadtól kell megírni??? Ez a normális :D el vagy kényeztetve. Rád fér egy kis szigor.
2019. jún. 17. 00:34
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként megértem, hogy a kérdezőnek semmi kedve megcsinalni

Emlékszem, hpgy amikor nekem kellett, akkor anya segített, mert nem magyon tudtam megcsinalni (alsóban), aztán felsőben meg talán nem is magyon kértek, mar nem emlékszem, de arra igen, hogy egy rohadt nagy hülyeség és amúgy teljesen felesleges is

Kérdező:

Mi a kötelező olvasmány?

Hanyadikos vagy?

2019. jún. 17. 00:39
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Vicc vagy gyerek büntetés ott kezdödik hogy este 7töl nincs net ,és mondjuk reggel 8ig nincs net,és igen is olvasd el azt a kötelezö olvasmányt nem fog megártani ,és próbálj meg olvasó naplót csinálni másolás nélkül ha ezt kérik a tanárok gondolom felsős vagy .
2019. jún. 17. 06:36
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hármas év végi jegyeidnek fökép többnek akkor nem örülnék ha amúgy tudnál jobb jegyeket is hozni de lusta vagy hozzá ,ha maximum egy 3 amit ki tudsz hozni magadból maximum akkor örülnék .
2019. jún. 17. 06:41
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Ez büntetés??? 😅😅😅😅😅
2019. jún. 17. 08:27
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom eddig milyen rendszer volt nálatok otthon, de el tudom képzelni... Tudod ezek olyan dolgok, amit magadtól is meg kéne tenned, ha lenne benned egy minimális ambíció és kötelességtudat. Vedd úgy nyugodtan, hogy most vezettek be egy olyan rendszert a szüleid, ami egy normális családban az elvárt minimum egy iskolás gyerek esetében. Nem látom a nyomát sem a büntetésnek. Az internetről kimásolt olvasónapló pedig plágiumnak minősül. Olvasgass utána a neten, hogy az mit jelent és milyen következményekkel jár (egy normális iskolában, főleg a felsőoktatásban).
2019. jún. 17. 08:39
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

Mivel írni sajnos nem tusz helyesen, internet panaszkodás helyett inkább tanuld a nyelvtant.

Illetve neked smemi közöd h más szülök mennyire szigoruak, vagy sem h más hogy neveli a gyerekét. Attól neked jobb nem lesz.

* nagyon

* örültek

* 11.-ig

*korlátozva

*megkellessz helyett meg kell

*szülei

*szigorú

Azt tanácsolom TANULJ. EZ NEM A VILÁGVÉGE

2019. jún. 17. 11:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért majd nézd át te is a helyesírást, ha már itt okoskodsz :D olyan nem létezik, hogy 11.-ig :D 11-ig. Csak mondom ...:)
2019. jún. 17. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!