Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel büntetnétek a gyereketek...

Mivel büntetnétek a gyereketeket, ha levonnák a magaviseletét?

Figyelt kérdés

2019. jún. 14. 14:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
50%

1# +1

Te debil vagy(?) kérdező?

Büntetni? Az internet korába sok ember debilségét bizonyítja, hogy sokan büntetésben gondolkodnak. Szellemi és mentális fogyatékosok.

2019. jún. 14. 21:50
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
#30 na ez a banános sztori eddig a csúcs... és melyik volt a banán "jó" oldala a tanerő szerint?
2019. jún. 14. 21:53
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
A banánt a száránál kell megfogni és a masik csúcsától fogyasztani a tanerő szerint. Mi meg fordítva szoktuk, mert sokszor törik a száránál úgyis. A tanárnő meg ragaszkodott hozzá, hogy az úgy nem jó. Nem vitatkoztam vele, de azóta is emlegetjük. Elképzelni nem tudtam, hogy valakinek ennyire fontos lehet, hogy honnan eszi a banánt a gyerek.
2019. jún. 14. 23:45
 34/39 anonim ***** válasza:
86%

#23 Értjük, h te qrva jó vagy és óriási arcod van + gondolom a gyereke(i)dnek is, de azért ez durva:

“Nekem ne üzengessen haza valami vadidegen, hogy szerinte nem jó a gyerekem: a nevelés az én feladatom. Ha nem tudja felkelteni a gyerekek figyelmét, pláne nem tudja kezelni őket, akkor minek ment tanári pályára?” - Eszméletlen felelős szülői hozzáállás “valami vadidegen”-ként tekinteni arra a személyre, aki a gyereked életében az egyik legmeghatározóbb személy, a napjai felét vele tölti, stb... meg mi az, h nem nevelheti, gyereket közt ez teljességgel elkerülhetetlen... gondolom te vagy az a szülő, aki már perli is a tanárt, az iskolát, meg a mindenkit is, amikor rá merészel szólni a gyerekedre, ha pl. bántalmazza a társait, neked meg otthon lazán az arcodba hazudik, h nem is (tudom, a tied ő nem)... persze ha egy másik gyerek terrorizálná a tiédet, akkor meg azért menne a balhé (tudom, a tieddel olyat nem lehet), mondjuk az legalább jogos lenne, csak sajnos pont te veszed ki az eszközöket a tanár kezéből. Hánynom kell az ilyen mentalitástól, arról nem is beszélve, hogy ilyen hozzáállást ültetsz a gyerekbe, aztán elvárod, hogy a tanár, akit miattad lenéz tartson rendet, miközben neked köszönhetően semmi szava nincs. Az meg a csúcs, h mégis milyen fantasztikus lehet a gyereknek egy olyan közegben tölteni a fél gyerekkorát, amire neked köszönhetően ellenségként tekint.

2019. jún. 15. 09:47
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, miért. Azért van különbség aközött, hogy azért, mert néha fecserészik, levelezik órán meg aközött is, ha verekszik, másokat szekál. Lájtosabb dolgot elintéznék egy ejnyebejnyével, súlyosabbakról elbeszélgetnék vele és ha jogosnak látom, akkor büntetés.
2019. jún. 15. 09:54
 36/39 kovpet ***** válasza:
100%
# 33: Annyira jó hallani, hogy ilyen rátermett pedagógusok tanítják és nevelik a gyerekeket... :(
2019. jún. 15. 11:46
 37/39 anonim ***** válasza:
51%
miután kiderítem mi az a "levonnák a magaviseletét" kideríteném annak okát és ezután döntenék a büntetésről.
2019. jún. 16. 18:55
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
#33 hát akkor én megbuktam volna ennél a tanárnál, mert szintén a szárát tépem :D érdekes módon csak a "hegyénél" megkezdők erősködnek mindig, hogy az ő verziójuk az egyedül üdvözítő...
2019. jún. 16. 23:05
 39/39 anonim ***** válasza:
49%

Hányadikos a gyerek, és mi a tanerő indoklása?

Ha valami konkrét nagyobb kihágás, vagy rendszeres súlyos probléma, annak gondolom volt már nyoma intő, vagy a szülő behívása keretében. Nálunk legalábbis az volt a szokás hogy ha valakinek sok balhéja volt, vagy egyszer rajtakapták hogy verekedett, kiskorúként ivott osztálykiránduláson, lógott, a vécében cigizett vagy hasonlót művelt, az illető intőt kapott amiben leírták a problémát, és behívták a szüleit ofői vagy igazgatói fogadóórára. A magatartás jegy egy utólagos formalitás volt ilyen helyzetben, hogy intővel nem lehet hármasnál jobb.

Ilyen esetben nem a magatartásjegy érkezésekor, hanem az intővel egyidőben tennék valamit, a kihágáshoz mérten segíteni próbálnék, büntetnék vagy elbeszélgetnék. Enyhén ostobaság lenne az októberi verekedést októberben figyelmen kívül hagyni, aztán januárban megvonni tőle a netet, mert az októberi verekedés miatt hármas lett a magatartása félévkor.

Viszont ha minden előjel nélkül kapna rossz jegyet, akkor minimum felmerülne bennem hogy miért nem jelezte az elmúlt 5 hónapban a tanár ha problémás a gyerekem, illetve hogy ha nem volt a szülő bevonására érdemes az ügy, akkor tényleg probléma-e, vagy csak egy frusztrált pedagógus vezeti le a feszkót valami ilyen ostobaságon hogy mennyire vette komolyan a karácsonyi műsort vagy megette-e az uzsonnáját. Ezesetben valószínűleg nem tartanám büntetendőnek a dolgot.

2019. jún. 17. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!