Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy ne érezzek dühöt az...

Hogy ne érezzek dühöt az iránt a férfi iránt, akivel anyum félre szokott lépni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem,hogy semmi bajom ezzel. Megvan ennek a története.

Teljesen megértem őt,mivel nem jó a kapcsolata apuval és az ő dolga az, hogy mi a jó neki. Én nem szólok bele. Tudom jól,hogy ő egy jó ember,de nagyon mérges vagyok arra akivel csinálja.

Nem ismerem az embert,de valahogy olyan érzés,hogy mit képzel az a nyomorult,hogy az ÉN anyámat ....ja.

Ráadásul egy idegen.

Na meg természetesen titokban tartják és ez a férfitől nagyon idegesít,mivel olyan érzésem van ezzel kapcsolatban,hogy igaz,hogy nem ismer minket,de gondolom tudja ő is,hogy nem helyes az,hogy ezt csinálja,de mégis megteszi(gondolom neki nagyon jó ez) és érthetően direkt el is titkolja előlünk,amit én magamra veszek,úgy,hogy tulajdonképpen engem akar átb*szni azzal,hogy az én anyámat ....ja és dühös leszek emiatt.

2019. jún. 12. 23:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt a dolog hogy 2-3 évig találkozgatott anyu a szeretőjével, aztán kiderült a dolog. A szeretője is házas volt de ő nem nagyon akarta otthon elmondani a dolgokat, nálunk viszont állt a bál minden nap. Na akkor nagyon haragudtam rá mert azt akartam hogy végre költözzenek már össze és legyen már nyugalom mindenhol. Ahogy ez megtörtént én is megbékéltem mert tudom hogy anyu boldog vele. Apu is több éve együtt él már az új párjával. Egyébként anyura is pont ugyanúgy haragudtam mint a csávóra, pont ugyanannyira volt ludas mint ő.
2019. jún. 14. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!