Hogy ne érezzek dühöt az iránt a férfi iránt, akivel anyum félre szokott lépni?
Előre leszögezem,hogy semmi bajom ezzel. Megvan ennek a története.
Teljesen megértem őt,mivel nem jó a kapcsolata apuval és az ő dolga az, hogy mi a jó neki. Én nem szólok bele. Tudom jól,hogy ő egy jó ember,de nagyon mérges vagyok arra akivel csinálja.
Nem ismerem az embert,de valahogy olyan érzés,hogy mit képzel az a nyomorult,hogy az ÉN anyámat ....ja.
Ráadásul egy idegen.
Na meg természetesen titokban tartják és ez a férfitől nagyon idegesít,mivel olyan érzésem van ezzel kapcsolatban,hogy igaz,hogy nem ismer minket,de gondolom tudja ő is,hogy nem helyes az,hogy ezt csinálja,de mégis megteszi(gondolom neki nagyon jó ez) és érthetően direkt el is titkolja előlünk,amit én magamra veszek,úgy,hogy tulajdonképpen engem akar átb*szni azzal,hogy az én anyámat ....ja és dühös leszek emiatt.
Érdemes azt tudatosítanod magadban, hogy minden félrekufircoláshoz két ember kell. Nem az a férfi az, aki a ssszzzággény ártatlanka anyuci phuntzee-jába mártogatja a bréjét, hanem bizony a kedves anyukád elköszön apucitól, tőled és viszi magával a kis phuntzee-káját a pasashoz nyársra húzni.
Ha nem ezzel a pasassal tenné, akkor lenne más. A pasi személyének kiléte a te szempontodból irreleváns.
A haragod által elszabaduló energiát egy vadidegennel szembeni utálkozás helyett fordíthatnád akár arra is, hogy leülsz anyuddal és megbeszéled, hogy te nem vagy képes elviselni, hogy egy szerelmi háromszög van a családban és inkább váljon el, minthogy félrekúrogatni járkáljon el.
Nyilván neked nem sok közöd van hozzá, az ő dolguk, de a véleményedhez jogod van és ahhoz is, hogy kimondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!