Hogy ne érezzek dühöt az iránt a férfi iránt, akivel anyum félre szokott lépni?
Előre leszögezem,hogy semmi bajom ezzel. Megvan ennek a története.
Teljesen megértem őt,mivel nem jó a kapcsolata apuval és az ő dolga az, hogy mi a jó neki. Én nem szólok bele. Tudom jól,hogy ő egy jó ember,de nagyon mérges vagyok arra akivel csinálja.
Nem ismerem az embert,de valahogy olyan érzés,hogy mit képzel az a nyomorult,hogy az ÉN anyámat ....ja.
Ráadásul egy idegen.
Na meg természetesen titokban tartják és ez a férfitől nagyon idegesít,mivel olyan érzésem van ezzel kapcsolatban,hogy igaz,hogy nem ismer minket,de gondolom tudja ő is,hogy nem helyes az,hogy ezt csinálja,de mégis megteszi(gondolom neki nagyon jó ez) és érthetően direkt el is titkolja előlünk,amit én magamra veszek,úgy,hogy tulajdonképpen engem akar átb*szni azzal,hogy az én anyámat ....ja és dühös leszek emiatt.
Pedig anyukád pont olyan undorító, mint a pasija, sőt... Az egy dolog, hogy nem jönnek ki fateroddal, több kell, más kell, stb. Ez még nem ok arra, hogy hazudjon, hogy még csalja, hogy megalázza.
Megértem, hogy reszrehajló vagy, ezért sincs sok értelme a kérdésednek. Lássuk be, félrekúrogatni egy házasságban, ráadásul úgy, hogy nyílt titok, igencsak a legalja. Kevesen fognak itt segíteni utálkozni
Anyukádnak nyilván meg van az indoka rá hogy félrelép ahogy írtad is apukáddal már nem olyan a viszony...
Ha boldog ezzel az új pasassal arra a pár órára hát had legyen. Én nem ítélem el. Ő is csak ember és gondolom jól esik neki hogy újra nőként néz rá valaki.
Téged ugyanúgy szeret mint eddig gondolom. Sztem engedd el a témát.
Anyukádra és apukádra legyél dühös. Ha nem megy, akkor nem kell látszatházasságot fenntartani és félrejárni, hanem el kell válni.
Ahol képbe kerül egy harmadik, ott szinte mindegy, hogy az a harmadik, az a házasság már régen rossz.
De gondolom, úgy képzeled, hogyha ő nem lenne, akkor normális család lennétek. De nem. Eddig sem voltak már a szüleid boldogok.
Ebben a szituációban csak is anyád és apád a hibás.
Rég elkellett volna válniuk, hogy mindegyik élje életét. De valami miatt nem teszik meg. Mivel elég nagy vagy már gondolom nem te vagy az ok amiért nem válnak el. Gondolom anyagi oka van külön még egy albéreletet sem tudnának fenttartani, és ezért marad a félre kufircolás.
Azért leszel a szeretöre dühös, mert nem akarsz haragot érezni anyád iránt, és így persze, hogy ö az akire rákened az egészet, hogy az ö hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!