Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 30 évesen felpofozott az...

30 évesen felpofozott az anyám, mert nem én takarítok és tartok rendet helyette a házban. Külön élek tőlük. Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Elmentem hozzájuk, de már nem szívesen megyek, mert mindenhol kosz és rendetlenség van. Amikor megyek próbálok itt-ott elpakolni és takarítani, de sokra sajnos nem megyek.

Ma egy veszekedés során amikor közöltem vele tök higgadtan és normál hangon, hogy velem ne kiabáljon úgy ahogy kiabált, akkor pofon vágott.

Erre a testvérem is elkezdett velem üvölteni, így fogtam és ott hagytam őket.

2019. jún. 9. 14:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
80%

Mi csúdának mêsz át takarítani anyád lakásába ha már ott sem laksz .és miért hagyod magad megverni ? Ez nem életszerű

.

2019. jún. 10. 06:08
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
en teljesen megszakitanam veluk a kapcsolatot
2019. jún. 10. 09:54
 33/42 anonim válasza:
72%
Olvasd el a Mérgező szülők c. könyvet, meglatod nem vagy vele egyedul. Sokat fog segiteni!
2019. jún. 10. 10:09
 34/42 anonim ***** válasza:
85%

#18 Igazán kedves tőled, hogy ilyen könnyelműen ítélkezel. Gyakorlatilag külön laktam, mert csak az ünnepekkor mentem haza (vagy ha jobban tetszik, akkor csak "haza"látogattam), és anyagilag is független voltam (vagyok) tőle. Sőt, ő maga mondta, hogy én már nem ott lakok.

Bocsi az offért.

Kérdező, keresett azóta bárki a családból? :)

2019. jún. 11. 00:06
 35/42 A kérdező kommentje:
Igen keresett tegnap reggel. Kaptam egy üzenetet, hogy hogyan szeretném az ebédet aznap. Azóta se nyitottam meg az üzenetet és nem válaszoltam.
2019. jún. 11. 07:22
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást. :)
2019. jún. 11. 14:40
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nyugi nekem is ilyenek voltak elköltöztem otthonrol és mikor mentem hozzájuk látogatni elvárták, hogy felmossak kimossak kiterigessek levigyem a kutyájukat egy ideig tűrtem, de amikor kiderült, hogy állapotos vagyok megmondtam hogy nem vagyok hajlandó ezt csinálni még ők voltak felháborodva azóta féléves a kisfiam csak képeken látták pedig nyitottam feléjük, hogy jöjjenek át unokázzanak de pont nem érdekli őket. Plusz mikor elköltöztem elvárták, hogy adjak haza na abbol is volt felhaborodás nem is értem... a lényeg, hogy ne foglalkozz velük tudom milyen rossz és mit érzel elmúlni nem fog hiányozni fognak, de jobb lesz az életed
2019. jún. 16. 20:22
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk az mas kerdes hogy ha engem utott volna meg ilyen jogtalanul 30 evesen az anyam akkorat kapott volna vissza hogy a fal adja a masikat es az lett volna az utolso tarsadalmi erintkezesunk egymassal.
2019. jún. 18. 08:28
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Vicces vagy, ha ez igaz.

Komolyan nem érzed gáznak, hogy te takarítasz ott, ahol nem is élsz?

És még felpofoznak, 30!!!! ÉVESEN?

Nahát, te nem vagy normális. Bocs.

Egyébként te kérdezted normális - e... Nem, nem vagy az, ha ezeket csinálod.

2019. jún. 23. 16:39
 40/42 anonim ***** válasza:
22%

Amúgy 3z az ebéd dolog is szánalmas, főzz magadra, ne kelljen más kajája, csak tudsz már főzni 30 évesen!? 28 vagyok, 16 éves korom óta főzök magamnak. Nagyon gyerekes típus vagy még, azért üt anyád,nem tisztel.

A tiszteletet sokan mondják ki kell érdemelni, szerintem meg ki kell vívni azzal, hogy önálló vagy. Ne kelljen pátyolgatni.

2019. jún. 23. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!