Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 30 évesen felpofozott az...

30 évesen felpofozott az anyám, mert nem én takarítok és tartok rendet helyette a házban. Külön élek tőlük. Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Elmentem hozzájuk, de már nem szívesen megyek, mert mindenhol kosz és rendetlenség van. Amikor megyek próbálok itt-ott elpakolni és takarítani, de sokra sajnos nem megyek.

Ma egy veszekedés során amikor közöltem vele tök higgadtan és normál hangon, hogy velem ne kiabáljon úgy ahogy kiabált, akkor pofon vágott.

Erre a testvérem is elkezdett velem üvölteni, így fogtam és ott hagytam őket.

2019. jún. 9. 14:21
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben ez lenne náluk az utolsó látogatásom. Nincs nmetség a viselkedésükre.
2019. jún. 9. 17:41
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal nyugodtabb életed lesz nélkülük. Van olyan helyzet amikor az embert csak lehúzza a családja és egyszerűen szabadulni kell. Anyósommal pl. évek óta nem tartjuk a kapcsolatot. Mindenbe beleszólt, amikor a párom magához fogadta mert nem volt hova mennie (mi még nem éltünk együtt), elszórta a pénzét, és még hiteleket is vett fel amiket a mai napig mi fizetünk (holott semmit nem láttunk abból a pénzből). Csak nagy nehézségek árán (jogi úton) költözött el és az azóta született unokájára sem kíváncsi, mindezekmellett még ő van megsértődve. Tutira nincs minden rendben a fejében és az ilyen embert még jobb belátásra sem lehet bírni, mert ő persze semmiben sem hibás. Jobb tehát nélküle. Úgyis csak próbálna lehúzni cigirevalóval (a másik 2 gyerekét lejmolja).

Szóval cseppet se bánd, ne menj oda vissza és éld a saját életed. Nem vagy a cselédjük, miért tartoznál nekik mikor ott sem laksz.

2019. jún. 9. 17:52
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó ideig a környékére se mennék. Nem veled van a baj. Hagytad, hogy ugráltassanak, ennek most vége. Oldják meg.
2019. jún. 9. 18:29
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tennétek ebben a helyzetben?" - Kérdező, mielőtt vagy miután elvitte a mentő a boszorkányt?

Egyébként elég evidens, többet az életben nem állnék szóba vele.

2019. jún. 9. 18:46
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

NEM Veled van baj. Idiota csaladi szokasok, a felmelegitett beka effektus: annyira megszoktad, h rosszul bannak veled, h idorol-idore csak tursz, egyre tobbet. Fektesd le a szabalyokat, tedd szamukra nyilvanvalova, h sem a cseledjuk, sem a kicsi gyerekuk nem vagy.

Erzelmileg lehet nem lesz konnyu , de fel kell noni, es neha faj szembesulni vele, h milyen idiotak a szukok. :(

2019. jún. 9. 19:59
 26/42 LidoKain válasza:
100%
Én az ignorálás előtt annyit kérdeztem volna, hogy akarnak-e még látni, ha igen, akor fejezzék be a hülyeséget, ha nem, akkor felálltam volna tőlük és eljöttem volna egy szó nélkül örökre...nem vagy a szolgájuk, ne hagyd magad!
2019. jún. 9. 20:07
 27/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, sikerült mostanra egy kicsit megnyugodni.
2019. jún. 9. 20:14
 28/42 anonim ***** válasza:
90%

30 éves ember az - legalábbis jogilag biztosan . már régen felnőtt ember. Ha egy gyereket felpofoz anyuka, és úgymond okkal-joggal, ma már az is büntetendő. Ha egy másik felnőttet, akkor az testi sértés.

Feljelenteni nem érdemes anyukádat azért, amit tett, mert családi viszályokban nehezen tesz a rendőrség bármit is, amíg nem folyik a vér, de ha te akkor és ott nem ütöttél vissza, akkor javaslom, hogy szakítsd meg velük a kapcsolatot.

Ordítozzanak egymással, ugráltassák egymást - te maradj szépen mindenből ki. És nagyon sajnálom, ami történt.

2019. jún. 9. 20:16
 29/42 anonim ***** válasza:
98%

Teljesen idióta dolog oda visszajárnod. Nonszensz, hogy megüt, és te egy szó nélkül eltűröd.

Nem lehetsz annyira mafla, hogy kiszolgáltasd magad neki, és a cselédje légy.

Én 21 voltam, amikor anyám annyira megvert, hogy csíkos lett a pofám és felhasadt a szám... szóval van tapasztalatom az ilyen szülőkkel.

A válasz nagyon egyszerű. Felállsz, és eljössz.

Közlöd vele, hogy ha még egyszer kezet emel rád, visszaütsz, és nem garantálod, hogy nem szerzel be egy fém boxert.

És hogy addig be nem teszed ide a lábadat, amíg nem két bocsánatot azért, ahogy bánt veled.

Oké, hogy gyermekként vannak bizonyos tartozásaink, de mindent nem vagyunk kötelesek eltűrni. Ha csak arra kellesz neki, hogy takaríts és boxzsák legyél, akkor 30 évesen engedd meg magadnak, hogy többre értékeld magadat.

2019. jún. 9. 22:28
 30/42 anonim ***** válasza:
85%
Csak egy jó indokot mondj, hogy mi a halál retkes faxát kerestél egy ilyen fax gyöpös agyú családban, ha már nem tartottak el? Én eddig se házicselédkedtem volna, felőlem, ott fordulhattak volna fel. Látod, azt kellett volna hagyni.
2019. jún. 10. 01:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!