Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert viselkedik igy az anyukam?

Miert viselkedik igy az anyukam?

Figyelt kérdés

Probalok megfelelni de neki egyszeruen nem lehet... Barmit kerek (ne nagy dolgokra gondoljatok) nem vesz meg. Peldaul most nyarra egy darab sortom nincs. Ezt mondtam is neki es mondta hogy ne kovetelozzek allanodan.. Elmentunk a kinaiba o meg vesz maganak minden ertelmetlen dolgot en talalok egy akcios sortot erre megint azt mondja hogy en csak kovetelozni tudok... Annyira ideges lettem hogy ledobtam a sortot ami a kezembe volt es haza mentem busszal. A szuleim mar lassan masfel eve elvaltak. Apukam szokta nekem venni a ruhakat: felsoket, nadragokat. Mert anyukam szerint van szaz darab..... Na ez a "szaz" darab az annyibol all hogy kb a 4 5 eves nadragombol van 4darab de azok mar ram se mennek... Meg a felsoim nagyresze is olyan hogy 4 5 eve lett meg vasarolva. Ezert tavaly rengeteget cikiztek, de iden kaptam apukamtol egy par ujat, amiket tudok hordani. Amikor apukammal is elmegyunk vasarolni akkor se kovetelozok 1000-2.000 forintos polokat kerek( a legolcsobbakat) Es meg amikor mondtam anyukamnak a sortot akkor meg elkezdte mondani hogy majd ha elmegyek dolgozni lesz sortom... Nos en szivesen elmennek dolgozni, de meg egyaltalan nem dolgozhatok hivatalosan.

Emellett allandoan mondja hogy mennyire utal velem lakni meg hogy koltozzek at apamhoz:/ Tudom hogy amiota anya egyedul van sokat kell dolgoznia de ha annyira sporolni akar, akkor nem venne meg minden ertelmetlen dolgot meg maganak a 200. felsot. Vagy ha a boltba egy csokit kerek mar akkor is kovetelozok :( Bezzeg az ocsem az mindent megkap! Most is szuletesnapjara rengeteg dolgot kapott. Es o aztan tenyleg nem csinal semmit! Nekem mar nagyon elegem van ebbol az egeszbol, foleg hogy en kovetelozok elvileg de ha megnezzuk a velem egyidos gyerekeket akkor mindenkinek az Iphone van a kezebe a labukon Vans cipo es egyeb markas dolgok. En nem vagyok se Vans cipore se Iphonera mert tudom hogy nem ezek a legfontosabbak az eletemben, de szerintem egy darab sort nem olyan nagy keres amit 2-3 evig tudok hordani. Koszi ha vegig olvastad:)

2019. jún. 6. 20:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Mostmar nagyon ugy nez ki hogy atfogok koltozni ezt mar anyukam akarja
2019. jún. 7. 18:51
 22/23 anonim ***** válasza:
91%

Az írásod alapján egy normális értékrendű embernek tűnsz, ezért nem is értem, mire szóltak be itt többen. A helyzet az, hogy anyukádnak nehéz lesz úgy megfelelned, hogy ő maga sem tudja, mit akar tőled. A viselkedése, amit leírtál a részéről inkább tűnik érzelmi kérdésnek, mint logikus dolognak. Hogy mi az oka, ennyből nem derül ki.

Én is azt gondolom: költözz apukádhoz. Vele valószínűleg jobban jársz. (Egy két szobás ház nem kicsit három embernek azért.)

2019. jún. 8. 00:03
 23/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek! Igen, tudom hogy nem kicsi mert regebben laltunk abban a hazban ugy hogy 3man voltunk 1 szobaba csak az máshogy volt kialakitva tehat mindenkinek volt sajat ágya most pedig csak egy van
2019. jún. 8. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!