Vegyek telefont a 14 éves lányomnak? Ha igen, akkor milyet?
A lányom kamaszkorban van, megy vakon az osztálytársai után. Telefon kell neki.
A ti 14 év körüli gyerekeiteknek milyen mobiltelefonja van?
Nyilván, a mai világban alap, hogy van okostelefon az emberek zsebében. Nem az osztalytarsai a hülyék meg a lányod, hanem te, hogy ez egyáltalán kérdés.
Persze, hogy kell telefon.
Kérdés, hogy mennyit szánsz rá.
Ha olyan 60 ezeret, akkor egy huawei p20 lite beleférne a keretbe. Ennyiért a legjobb telefon jelenleg.
De egyébként szerintem ezt nem nekünk és nem neked kell eldönteni. Jelöld ki mennyi pénzt szánsz rá és a lányod döntse el, hogy milyet választ.
Szerintem 30 alatt nem érdemes gondolkodni, elég hulladék telefonok vannak annyiért újonnan. Az évekig jól használható telefonok 50-60 körül indulnak.
Utolsó vagyok, amúgy nem kell parázni a huaweivel, a jelenlegi készülékekkel nem lesz gond!
De megkockàztatom, hogy a jövőben is ugyanúgy menni fog minden, megoldjàk, csak fsz méregetés megy az usa és Kína között. Mindkettő nagyhatalom és keresztbe tud tenni a másiknak, nem lesz ebből semmi olyan, amit mi is megérzünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!