Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vegyek telefont a 14 éves...

Vegyek telefont a 14 éves lányomnak? Ha igen, akkor milyet?

Figyelt kérdés

A lányom kamaszkorban van, megy vakon az osztálytársai után. Telefon kell neki.

A ti 14 év körüli gyerekeiteknek milyen mobiltelefonja van?

2019. jún. 3. 20:39
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván, a mai világban alap, hogy van okostelefon az emberek zsebében. Nem az osztalytarsai a hülyék meg a lányod, hanem te, hogy ez egyáltalán kérdés.

Persze, hogy kell telefon.

Kérdés, hogy mennyit szánsz rá.

Ha olyan 60 ezeret, akkor egy huawei p20 lite beleférne a keretbe. Ennyiért a legjobb telefon jelenleg.

De egyébként szerintem ezt nem nekünk és nem neked kell eldönteni. Jelöld ki mennyi pénzt szánsz rá és a lányod döntse el, hogy milyet választ.

Szerintem 30 alatt nem érdemes gondolkodni, elég hulladék telefonok vannak annyiért újonnan. Az évekig jól használható telefonok 50-60 körül indulnak.

2019. jún. 4. 07:59
 32/50 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó vagyok, amúgy nem kell parázni a huaweivel, a jelenlegi készülékekkel nem lesz gond!

De megkockàztatom, hogy a jövőben is ugyanúgy menni fog minden, megoldjàk, csak fsz méregetés megy az usa és Kína között. Mindkettő nagyhatalom és keresztbe tud tenni a másiknak, nem lesz ebből semmi olyan, amit mi is megérzünk

2019. jún. 4. 08:02
 33/50 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy a sok okostòl kérdezném, hogy 14 évesen mégis hol dolgozzon? A diàkszövetkezetek szóba sem állnak vele.. Ennyi idősen amúgy sem a munka a dolga.
2019. jún. 4. 08:03
 34/50 anonim ***** válasza:
14%
Vegyél, de gorilla üvegeset. Milliószor leejti majd. Pl a Lenovo A1000 ilyen, egyszerű okostelefon és törhetetlen a kijelzője.
2019. jún. 4. 08:59
 35/50 anonim ***** válasza:
17%
Honor 7 van nekem. Ha ajánlhatom, akkor olyat, aminek jó az akkumulátorja, tárhelye. Délután küldök egy honlapot, hol össze lehet hasonlítani különböző telefonokat, ha nem gond
2019. jún. 4. 09:41
 36/50 anonim ***** válasza:
63%
Èn szombaton vettem a 12 éves lányomak egy samsung galaxy A20e telefont. Plusz veszel rá Panzerglast és tokot. Jó kis készülék. Egy ilyen korú lánynak tökéletesen megfelel. Drágábbat ebben a korban még nem vennék, de ez függ a gyermekedtöl is, hogy mennyire tud vigyázni a dolgaira.
2019. jún. 4. 10:43
 37/50 érdeklődő63 ***** válasza:
94%
26 nem azt kérdezték mennyiért vettél mert a pénzedet itt mindenki lexarja. a tanyán játszhatod az eszedet a pár százezres vagyonoddal a nyugdíjasoknak de itt egy senki vagy
2019. jún. 4. 10:59
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen vennék. Én már kb 10 éves koromban kaptam telefont, pesig az nem most volt. 27 éves vagyok. És igen jól jött hogy fel tudjam hívni szüleimet, vagy ők fel tudjanak hívni ha pl nem tudnak suliba értem jönni, vagy késnek stb. Ez már nem az a világ mint régen volt. Szoktatok tv-t nézni? Hány gyerek tűnik el csak úgy, a szokásos útvonalon a suliból hazáig.... Igen, ez már egy alapfelszereltségnek számít a mai világban.
2019. jún. 4. 11:39
 39/50 anonim ***** válasza:
72%
Amikor 10 éves voltam, akkor kezdtek elterjedni a telefonok, egyből kaptam egy alap készüléket. Szerintem 14 évesen nem is kérdés, természetes, hogy kapjon egyet. El lehessen érni, tudjon fotózni és netezni is. Van olyan egyáltalán az osztályban rajta kívül, akinek nincs?
2019. jún. 4. 11:58
 40/50 anonim ***** válasza:
Én felnőtt vagyok. Márciusban vetten egy Navont 21000-ért, és tökéletesen megfelel. A net rajta ugyan kicsit lassabb, de itthon úgyis van a számítógépemen.
2019. jún. 4. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!