Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vegyek telefont a 14 éves...

Vegyek telefont a 14 éves lányomnak? Ha igen, akkor milyet?

Figyelt kérdés

A lányom kamaszkorban van, megy vakon az osztálytársai után. Telefon kell neki.

A ti 14 év körüli gyerekeiteknek milyen mobiltelefonja van?

2019. jún. 3. 20:39
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
11%

Miért gond az egyeseknek, hogy a 14 éves gyereknek nem volt telefonja. Elmegy a suliba, hazajön, kész.

Telefonálni kell? Akkor vegyél neki gombost. Facebookot nyomkodni beszélgetés helyett, videokat nézegetni? Akkor vegyél neki valami tapifont, persze biztosítással (ész megáll, hogy ott tartunk, hogy telefonra biztosítás kell), mert leejti és gatya. Amúgy meg több olyan suliról is tudok, ahova nem viheti be a gyerek a telefont, le kell adja a nevelőiben. Be kéne vezetni mindenhol. Szabadidejében meg ne telefont nyomkodjon, hanem beszélgessen.

2019. jún. 3. 22:06
 22/50 anonim ***** válasza:
96%
14 évesen még nem vállalhat diákmunkát.
2019. jún. 3. 22:08
 23/50 anonim ***** válasza:
31%
Az Iphone-nál butább, úgymond lebutított, egyszerűbb okostelefon nincs. Ezért szeretik.
2019. jún. 3. 22:24
 24/50 anonim ***** válasza:
85%

Huawei p20 lite

Egyébként azért gond vagy legalábbis fura, hogy nem volt telefonja, mert pl nekem is volt már 3-4.-ben (oké, akkor csak nyomógombos), de kb 5.-ben (kb 12 évesen) kaptam meg az első erintos telefonomat és azért nem volr rossz, amikor fel tudtam hívni anyát, hogy mondjuk ekkor/akkor vegzem a suliban vagy elmaradt egy órám, ha tud jöjjön ertem vagy valami

Szóval eléggé fura

Én még 19 évesen is eléggé ‘felek’, hogy történik valami, ami miatt fel kell hívnom valakit, amikor ne adj’ isten telefon nélkül megyek valahova

2019. jún. 3. 22:35
 25/50 anonim ***** válasza:
71%

23as megfogalmazta, en is ezert kedvelem az iost es miota lehetosegem van ra csak iphoneom van, mivel ezt a legegyszerubb kezelni ennek a legletisztultabb az egesz felepitese, viszont eleg draga is. Bar nem mondanam, hogy a legdragabb hiszen az uj samsungok is hasonlo arban mozognak mikor kijonnek.

De en nem fogok partolni egy telefon markat se, azert van ennyi hogy kitudd valasztani mi felel meg az izlesednek es a penztarcadnak is... en ezt ajanlom, mondd el neki mennyi penzt szan ra es abban az arban valasszon.

2019. jún. 3. 22:39
 26/50 anonim ***** válasza:
22%

11 éves gyerekemnek van 110 ezres telefonja.

Ennyi idősnek olyat vennék amilyenre vágyik.

2019. jún. 3. 22:51
 27/50 anonim ***** válasza:
40%

Huawei-t már nem vennék, miután a Google letiltotta az Androidot, és már nem ad ki új verziót a jelenlegi Huawei készülékekre sem. A Honor-ral ugyanez lesz a probléma.

Lányomnak (12 éves) Xiaomi Redmi Note 7-je van, és teljesen elégedett vele. Elég alaposan utánanéztem, amikor megvettem. Olyan telefon, amivel akár én is együtt tudnék élni.

Az tényleg jó ötlet, ha megkérdezed a lányodtól, hogy milyet szeretne, vagy mik a szempontjai. Nagyobbik lányomnak iPhone -ja van, ő például ragaszkodik az IOS-hez.

A Samsung J sorozat alsó - alsóközép kategóriás készülékeket jelent. Nem vállalhatatlanul rossz, de elég sok kompromisszumot kell vele vállalni, és ezzel együtt ár/érték arányban vannak jobbak. Ha Samsung, akkor inkább az új A sorozat: A40, A50

2019. jún. 3. 23:37
 28/50 anonim ***** válasza:
92%

Tetszik-nem tetszik a telefon azert egy kiskamasznak kb alapfelszereltseg.

Nem azt mondom, h esz nelkul hagyni kell hasznalni, napi 4-5-6 orat, de a mai felig digitalis vilagban, mar teljesen kirekesztodik az osztalykozossegbol is, ha nincs lehetosege az online kapcsolattartasra.

Arrol nem is beszelve, hogy ennyi idosen az a normalis, ha picit onallosodni kezd: lassan jon a "suli utan fel orat elmegy fagyizni a baratnokkel"korszak- azert a szulonek.is biztonsagerzetet ad, ha a gyereknel ott a mobil.

Szoval igen, 14 evesen "kell" a gyereknek telefon.

Hogy milyen?

Olyan, amilyet meg tudtok engedni magatoknak & a tobbi gyerek elott sem kinos.

pl Samsung J"valami",

(igen, a gyerekek gonoszak, ha egy nyomogombos nokiat veszel neki, cikizni fogjak honapokig...)

30n

2019. jún. 4. 01:33
 29/50 anonim ***** válasza:
72%

Egyik fiamnak xiaomi van másiknak Huawei.

Mindkettőt ajánlom .

2019. jún. 4. 05:50
 30/50 anonim ***** válasza:
56%

Én pont egy hete vettem p20 lite-ot és imádom!

Bár, ha eddig nem volt telefonja kezdésnek jobb lenne egy Galaxy J5

Azom is volt azt is imádtam

2019. jún. 4. 07:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!