Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen telefont vegyünk a...

Milyen telefont vegyünk a lányomnak?

Figyelt kérdés

4.osztályos a lányom

Most szeretnénk neki telefont venni,érintőképernyőset

2016. nov. 5. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Mennyit szántok rá?

Huawei P8 Lite + Flip - flip tok + üveg fólia ?

2016. nov. 5. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Bőven elég a legalja 10-20 ezres. Nincs szüksége nagy tudású telefonra, csak azért, hogy fel tudjon hívni titeket. Másrészt bele kell kalkulálni, hogy nem biztos, hogy tud vigyázni is rá és könnyen ellophatják tőle.
2016. nov. 5. 17:48
 3/9 anonim válasza:
Samsungbol van olcso, konnyen kezelheto es megbizhato
2016. nov. 5. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Samsungot én is ajánlom.

Én sajnos sűrűn leejtem a telefonom. A Samsungjaim igencsak jól bírták a kiképzést. :)

2016. nov. 5. 19:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Fogunk rá rakatni törésálló fóliát és szilikonos tokot a hátára:)

Nem félünk attól hogy ellopják,a sulijukba nem fordult elő lopás,megbízható gyerekek járnak oda

A lányom pedig szerintem nem fogja elhagyni,nagyon vigyáz a dolgaira

Samsungon mi is gondolkodtunk,de konkrét típust még nem találtunk

Samsungok közül mit ajánlotok?

(az árnak nem muszáj 20-30 ezer körülinek lennie)

2016. nov. 5. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Galaxy s7
2016. nov. 5. 20:12
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget!;)

A Samsung Galaxy S7 a legszimpatikusabb,valószínűleg azt veszünk,de azért még gondolkozunk rajta:)

2016. nov. 5. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Tipikus rossz válasz... 10-20 ezer forintos jó lesz úgyis elrontja... Egy olyan telefonra jó hogy nem vigyáz. Semmit nem ér vele.Mai okos telefonokok nagy részét nem csak telefonálásra használják. És ne jöljön az a válasz hogy 'dehát arra való' nem. Azért drágább mert másra is jó. Internetezés telefonos játék számológép stb. És mivel lányról van szó ez számára számító gépet is helyetesíti. de egy 10-20 ezer forintos olyan lassú és idegesítő lesz 2-3 hónap alatt hogy nem véletlenül nem lesz oda figyelve rá. Mivel van keret egy s7-re ajánlom én is. De 100 ezer forint körül is lehet kapni már jó telefont.
2016. nov. 25. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
+haladni kell a korral a mai fiatalok 70% telefonon barátkozik. és ha ez nem adatik meg a gyereknek könnyen barátok társaságnélkül maradhat kiközösíthetik
2016. nov. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!