Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi idő után mutassa be a...

Mennyi idő után mutassa be a gyerek a párját?

Figyelt kérdés

Pár = akivel most együtt van. Barát(nő), szerető, élettárs, ...

Csak mert volt ma egy kérdés, amiben sokan leírták, hogy ők nem vitték haza a K-jukat. Meg, hogy szülőként sem kíváncsiak rá, hogy ki dugja/kit dug a gyerekük.

Akkor egy otthon élő fiatal soha ne vigyen haza senkit? Esetleg csak esküvő után?

2019. máj. 30. 01:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Amikor kezd komolyra fordulni a kapcsolat. Anno volt olyan osztálytársam aki 1,5 havonta mással járt. Szülőként ilyen esetben engem sem igazán érdekelne, mire megjegyezném a nevét már jönne a következő.

Én 3-4 hónap után mutattam be őket. Az első hónapban meg sem említettem, hisz kitudja olyankor még mi lesz.

2019. máj. 30. 03:01
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Az itteni szentfazekaknak? Soha. Ezeknek a nő qrva, a férfi meg pedofil. Aztán jönnek a kérdések, hogy hogy szedjék szét őket.
2019. máj. 30. 05:17
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Mekkora gyerek? A tinitől elvárom, hogy mutassa be egy-két hét után. Igaz, nálunk ez a barátokra is vonatkozik. Amíg én felelek érte, tudni akarom, kikkel van.

18 felett az ő dolga. Ő érzi, hogy komoly e a kapcsolat, vagy csak időtöltés. Az éppen aktuális dugopartnerre nem feltétlenül vagyok kíváncsi, de ő is szívesén lesz fogadva, ha a gyerekem szükségét érzi a bemutatásnak.

Anno én csak a több hónapos kapcsolatokat mutattam be otthon.

2019. máj. 30. 07:07
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem nagyon kell bemutatni őket, találkozom velük az előszobában vagy a fürdőszobában.

Ha egy lányt 5-nél többször látok, akkor megkérdezem a nevét, a többi lány nem érdekel.

2019. máj. 30. 09:10
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

erre gondolsz? itt meg volt írva már a kérdésben, hogy akkor látja szívesen az új párt, ha lezajlott a válás...

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2019. máj. 30. 10:12
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
Barátom engem 2 hét után mutatott be, azóta is együtt vagyunk, már több, mint 2 éve :D
2019. máj. 30. 10:54
 7/14 anonim ***** válasza:
34%

Fiam 19 éves volt mikor megismerkedett b,nőjével :)

Harom hónapja jártak együtt mikor bemutatta nrkünk itthon.

Nem ő volt az első csaj akit megismertünk.

Barmikor barkit felhozhatott, hisz ez az ő otthona is :)

Nálunk így működött :)

Nem a 18. Szazadban élünk.

Egy volt fontos, ha v.ki itt aludt akkor leellenőriztem a szülei tudnak-e róla.

Néha duzzogott fiam, de elfogadta ezt a szabalyt :)

Nyilván ezt akkor tettem mikor meg kiskorúak voltak. De 14 év felettiek.

2019. máj. 30. 11:00
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem otthon lakom,de mindig úgy volt,hogy akkor mutathattam be otthon,amikor már komoly volt, legalább kb fél év (de volt,hogy hamarabb is megismerték szüleim).
2019. máj. 30. 11:02
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Ez attól függ főleg, hogy milyen a viszony a szülőkkel. Mi elég távolságtartók vagyunk, nekem barátommal egy év után találkoztak, azt mondták az én dolgom, amíg nem komoly a dolog addig nem akaraják megismerni. Akkor se szervezett bemutatás volt, csak összefutottak, de egyik fél sem problémázott hogy meg akarja ismerni a másikat, sőt:D
2019. máj. 30. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

Anno 14 évesen, mikor lett az első kapcsolatom, azt hiszem, 1 hét után vittem fel bemutatni.

Vele voltam 10 évig (lett közös gyerek), szóval 24 voltam, mikortól újra anyámnál laktunk a gyerekemmel. Volt, akit fel se vittem, vagy véletlen találkoztak csak.

Exemet asszem 1 hónap után felvittem.

Utána hosszú szünet, voltak randizgatások, de haza nem vittem direkt senkit.

Majd volt egy netes randim, ami otthon végződött. Akkor láttam a pasit életemben először... Anyám + a lányom nem voltak otthon. Anyámat hívtam, hogy ilyen nem volt még, de ne lepődjön meg, nem leszek egyedül, ha jönnek haza. Szeptemberben lesz 4 éve, tkp azóta együtt is vagyunk....

2019. máj. 30. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!