Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viseljem el epp esszel...

Hogy viseljem el epp esszel edesanyamat?

Figyelt kérdés

Anyukam most kezdte a menopauzat es sajnos jo nehany honapja elviselhetetlenne valt. Nem csak velem, de a csalad minden tovabbi tagjaval folyamatosan veszekszik, mindenen megsertodik(szo szerint ertendo, a multkor azon veszett velem ossze mert megkerdeztem mit fozott ebedre) es mar nagyon nehezen viselem. Allandoan amikor osszeveszunk hozzamvagja, hogy orulne ha elkoltoznek apukamekhoz inkabb de tudom, hogy nem gondolja komolyan, de eleg banto, plane minden masodik nap. Tudom, hogy a hormonalis valtozasokrol nem tehet, de nagyon faraszto mar ez az egesz es lassan nem is akarok hazajonni. Allando balhe van es hiaba szeretem nagyon anyukamat, az allando kiabalas es sertegetes mar eleg terhes nekem es a csalad szamara is. Szornyen hangzik ez az egesz helyzet, es nem tudom a kivarason kivul van-e mas megoldas ra. Probaltam en is es neveloapam is a tudtara adni, hogy itt vagyunk neki es ha ugy erzi, lelki szakember segitseget is kerheti(tavaly halt meg nagymamam ami szinten nagyon megviselte, es a tuneteit is megsokszorozta) de azon is megsertodott rank. Nagyon szeretem anyut es sajnalom ha emiatt vegleg megromlana a kapcsolatunk, plane hogy egyetemre kulfoldre koltozom nyar vegen es utana alig latjuk majd egymast.

A valaszokat elore is koszonom!

18/L

2019. máj. 27. 18:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az jött le, hogy a hatoska is egy menopauzás házisárkány, akihez hozzá mert szólni otthon a kamaszgyereke, ezért most minden kamasz egyformán utál. Egyébként a menstruációs dolog tényleg ilyen durva vagy csak sztereotípia? Mert nekem sose tűnt fel, hogy rosszkedvű vagy hisztis lennék, inkább csak kevésbé energikus.
2019. máj. 27. 22:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyebkent en se, en masok szerint is kifejezetten csendes es faradt vagyok olyankor, szoval biztos nem keresek konfliktust:D
2019. máj. 27. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Nézd a jó oldalát: majd nem lesz honvágyad legalább és a távolság majd nagy valószínűséggel rendezi a viszonyotokat.
2019. máj. 27. 23:22
 14/20 anonim ***** válasza:
1%
18 évesen az anyját kérdezi, hogy mit főzött.... Fogadjunk, hogy anyád besokallt attól, hogy a kislánya egy lusta disznó.
2019. máj. 28. 11:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Nem tartom magam lusta disznonak, amikor edesanyam dolgozik en fozok a csaladra. Viszont nem gondolom, hogy megerdemeltem a lecseszest csak mert megkerdeztem ot, mi van a fazekban ami eppen fott a tuzon..
2019. máj. 28. 12:03
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
Jaj már. Ezen az oldalon minden tini érettebb a kortársainál, kitűnő tanuló, rengeteget takarít, süt-főz magától, dolgozik is, saját lakása van, a fiúbarátjával pedig csak ártatlanul együtt alszik, péniszt nem érintett még soha. Az egyetlen hibátok a túlzott szerénység.
2019. máj. 28. 12:24
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg - a 6-os egy nyomorék - egy felnőtt nőnek akkor is kellene türtőztetnie magát, ha menopauza időszakában van. Nem lehet folyton bunkó módon viselkedni, rengeteg embernek vannak komolyabb - és nem átmeneti - egészségügyi problémái, mégsem teszik pokollá a körülöttük levők életét.
2019. máj. 28. 12:59
 18/20 A kérdező kommentje:
16os, nem igazan van koze a kerdesemhez, nem is ertem miert valaszolok, de ha mar ilyen jol ismersz minden tinedzsert akkor bemutatkoznek:) Igenis fozok a csaladra a het nagyjabol feleben, 15 eves korom ota. Kituno nem vagyok de egy negyessel ev vegen es egy szinjeles erettsegivel igencsak kozel allok hozza, es ezt nem valami atlagon feluli intelligenciaval ertem el, hanem tanulassal;) A hazimunkaban kiveszem a magam reszet, nem en takaritom egyedul a hazat, es azt sem allitanam, hogy rendkivul szorgalmas lennek, de amikor tudok es/vagy kernek, segitek barmiben(ahogy ez elvart szerintem, mellesleg). Nem vagyok szent, de messze nem tartom magam kicsapongo fiatalnak, es hogy az allitasodra valaszoljak, nem hinnem, hogy szereny lennek, ismerem magam es tisztaban vagyok a tetteimmel. De az irasod alapjan magadbol indultal ki (te lennel a 6-os is talan?), ezzel sincs semmi baj, de csak mert te egy bunko, elkenyeztetett tini voltal, az nem egyenlo azzal, hogy minden masik fiatal is az:) neked is koszonom a hasznos valaszt!:*
2019. máj. 28. 13:08
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

kedves kérdező! semmi baj, van itt egy pár rémesen frusztrált alak aki szó szerint kötözködni jár ide. rá se ránts!

Anyukáddal kapcsolatban is ugyanezt tudom mondani. Legyetek türelmesek, nem veled/tek van baja, de tényleg a hormonális változások, a gyász és hogy hamarosan kirepülsz biztos, hogy egy nehéz élethelyzet a számára. Főleg hogy kiderült, te vagy a jobb keze. Legyetek nagyon türelmesek, és ne féljetek őt pszichológushoz terelni, akármennyire is felbosszantja eleinte. Előbb-utóbb el fog menni, csak még a tagadás fázisában van. Addig is, ha kiborul, legyetek extra kedvesek (de hát mi a baj?, öleld meg, simogasd a hátát stb.) Ne haragudjatok rá, hagyd hogy leperegjen rólad a szidás. El fog múlni, főleg ha tényleg eljut pszichológushoz.

2019. máj. 29. 00:09
 20/20 anonim ***** válasza:
33%
Ide kizárólag hibátlan és teljesen ártatlan tinik járnak kérdezni, akik már egy éves koruk óta tartják el a családot a büdös lusta anyjuk helyett, miközben mindenhol kiválóan teljesítenek. 😅😅😅😅
2019. máj. 29. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!