Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám kikészít, úgy érzem...

Az anyám kikészít, úgy érzem öngyilkos leszek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok a fiatalságom elment, anyám nem engedte meg hogy igyak most egy felest, de csak azért akartam inni, hogy felszabaduljak, azzal tud engem csesztetni persze, hogy nem élek ennyi idősen nemi életet erről is ő tehet, meg ő már unokákat akár, meg azt akarja hogy nősüljek, erre mikor azt mondom neki hogy sosem lesz gyerekem úgy csinál mintha nem érdekelné, pedig tudom hogy ez aggasztja, azt is mondja hogy ő nem szól már bele az életembe, de folyamatosan ezt teszi, elegem van belőle

2019. máj. 17. 11:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Más 16 éves napi szinten dug
2019. máj. 17. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted, hogy erről nem anyád tehet?!
2019. máj. 17. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezeket ne nagyon hangoztasd, ha barátnőt akarsz, mert ilyen közegből minden normális ember világgá menekül.Szedd össze magad.
2019. máj. 17. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekelnek mások? Szerinted a napi szintű dugas a boldogság biztos receptje? Akkor tényleg bajban vagy. Nekem 30 felett jött össze, amire egyáltalán nem állítom, hogy jó, de változtatni nem tudok már rajta. Lett társam, családom. És meggyőződésem, hogy sokan vannak hasonlóan, de sosem mernek bevallani, ahogy azt sem, hogy önmagában attól boldogok lettek, hogy dugni kezdtek.

Neked megvan a saját, külön utad.

2019. máj. 17. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Te tehetsz erről. Persze az érvekre nem reagálsz csak fújod a hülyeséged.
2019. máj. 17. 13:35
 16/16 anonim válasza:

Pedig van ennél rosszabb is, én is teljes terrorban vagyok... Ráadásul egészségügyi gondok miatt nem tudok dolgozni suli mellett...

Engem inkább tiltanak, mintsen unokákkal nyaggatnának. Napi szinten megy a verés, vagy a veréssel fenyegetés.

Én viszont tényleg megteszem, mert ebből más kiút nincs...

2019. máj. 17. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!