Hogyan legyünk boldogok, annak elemér e hogy rossz családból származunk?
Figyelt kérdés
Hogyan legyünk boldogok, annak elemér e hogy rossz családból származunk?2019. máj. 16. 17:22
1/10 anonim válasza:
Első lépés megszakítani minden mérgező emberrel a kapcsolatot, akkor is, ha rokon. Anélkül nem fog menni. Utána jöhet az alapos önvizsgálat és önismeretszerzés, ha szükséges, akkor terápia. Nekem így sikerült és többeket ismerek, akiknek szintén.
3/10 anonim válasza:
Te komolyan, az "ellenére" szót úgy írod, hogy "elemér e"?
4/10 anonim válasza:
az elírás, hagyjátok már. Szerintem úgy, hogy megpróbálsz felnőni belőle. A te életed te alakítod - az egy teher, hogy rossz az indítás, de teher alatt nő a pálma - ezt átfordíthatod egy jó erővé. Tudom, könnyű mondani, nehéz megtenni. Egyébként, ha van lehetőséged a Hellinger-féle családállítás segít a tudatalatti nyomasztó dolgoktól való megtisztulásban. Működik, tapasztalat (persze ha jól csinálják)
6/10 anonim válasza:
(5 szerintem csak copyzva lett az első sor:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltok. Egyébként telefonról írtam ki és nem vettem észre, hogy a predikatív szöveg bevan kapcsolva. (szójavító) Az jó kérdés, hogy miért gondolta ezt jó javaslatnak... A lényeg, hogy köszönöm a felesleges kommenteket.
2019. máj. 18. 13:26
9/10 anonim válasza:
+1 szavazat a Hellinger módszerre, ha okokra kell rálátni, de ez sokszor nem elég, hanem évek önismereti munkája kell hozzá, ezt pedig egy egyéni pszichoterápia teszi igazán hatékonnyá, csak mindenkinek meg kell találnia a neki megfelelő pszichológust.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi az választ.
2019. máj. 19. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!