Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, akiknek zaklatták/zakl...

Szülők, akiknek zaklatták/zaklatják a gyerekét az iskolában! Hogy éltétek/élitek ezt meg?

Figyelt kérdés

2019. máj. 12. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Az en szuleim nem igazan foglalkoztak vele.

Mindig is nagy volt a szam mar altalanos iskolaban is, ha belem kotottek vissza ugattam ha tulmentek egy hataron verekedtem, mert engem arra tanitottak meg kell magamat vedenem egyedul is. 2x hivtak be nagyobb verekedesnel szuleimet a suliba persze en voltam a rossz szemet engem akartak a suliban pszichologushoz kuldeni, hogy egy lany nem verekedhet meg nem normalis dolog, bar nem mintha az osztalytarsak bantalmazasa fizikailag es lelkileg az lett volna, de azzal senki sem torodott mivel en utottem nagyobbat, ok lettek az aldozatok nem erdekelt senkit ki kezdte.

Itt rajottem , ez nem jarhato ut meg kell magamat huzni.

Kozepiskolaban is ez ment, de uj modszereim lettek, mikor szivattak, beszologattak, tonkre tettek a cuccaimat hazugsaggal es sirassal kirugattattam oket a kollegiumbol. Persze az iskolai "zaklatokat" nem tudtam ilyen csellel "eltavolittatni" ott muszaj volt nyelnem. Folyamatosan elmondtam otthon a dolgokat az volt a valasz akkor is tanulnod kell ott kell maradni bird ki....

vegul volt egy pont amikor azt mondtam ennyit birtam turni, es kiiratkoztam. Szuleim ehhez mar nem kellettek, mert akkor mar elmultam 18 pont az utolso evemben, es mar nem is laktam se otthon se koliban. De mikor ez megtortent akkor jottek ra mekkorat hibaztak azzal, hogy nem tulajdonitottak tul fontosnak ezt a dolgot es hova is vezetett az, hogy oket akkor ez nem erintette meg.

2019. máj. 12. 22:07
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

58% Ez elég durva.

Meg a többi is.

Hát én is csak saját történetet tudnék mondani.

De mindegy, lényeg, hogy a tanárok MINDIG tehetetlenek voltak, félrenéztek, még akkor is amikor kislányként a földön rugdostak a nagyobb fiúk, lerepült a szemüvegem is. Bezzeg amikor egyszer székpakolásnál lecsaptam a széket (oké ez sem szép dolog), akkor én mehettem az igazgatóiba elbeszélgetésre. :D

De volt problémám lányokkal, fiúkkal is, majd gimnáziumban jött egy parább eset, fiúbanda, nem csak engem szekáltak, hanem egyik lányt halálosan meg is fenyegették (oké ez nyilván csak duma, de akkor is), egy fiút megvertek. Hiába küldtem el őket a fenébe, egyszerűen nem voltak normálisak, ezt élvezték, falka ösztön. Őket békén hagyták a tanárok, igazgató, de ártalmatlanabb emberkéket előszeretettel büntettek meg példásan (pl. késés, padra firkálás).

Ja és apám nekem is "biztosan kiprovokáltad", "megérdemelted". Ez valami tendencia? Így védekeznek?

Ezért sem tudom, szerintem én beleőrülnék, ha ugyanígy bántanák a gyerekemet, vagy rosszabbul. Vagy tettlegességig fajulna a dühöm.

Barátom sokszor nem érti miért vagyok indulatosabb a kelleténél. Őt egy gyerek szekálta pár napig, de aztán a testvére megvédte.

A legtöbb bántalmazó gyökér rendezett családból való volt. Nem értem.

2019. máj. 12. 23:05
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Magamból kiindulva a szüleim semmiről sem tudtak mert mindkettő köztiszteletben álló ember volt a városban. Így nekem k..s volt a nevem szó szerint ha bármi volt, pl megvertek úgy hogy az ügyeleten láttak el akkor otthon még kaptam is érte mit képzelek, hogy verekszek stb. Amikor kiderült a piszkálas, a szüleimet behívatták és akkoe is engem szidtak le megvertek otthon pedig nem is az én hibám volt.

Ha a gyerekemet piszkálni fogják ugyan így vagy még jobban fog fájni mint ami regén velem történt.

2019. máj. 13. 01:38
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Az en anyam azt mondta oldjam meg, ot nem erdekli, ez az en problemam. Aztan mikor felnottem, akkor meg nehezmenyezte, hogy nem osztok meg vele semmit...

Fucklogic

2019. máj. 13. 07:55
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Én magam rendeztem el anno a dolgokat. Bár jó közösség volt, főleg alt. Suli, de kozepsuli már más tészta volt. Dadogok, de nem az a nagyon durva ráadásul onerzetes vagyok. Azon is kiakadok, ha valaki elém áll a pénztárnál, és nem bírom magamba tartani. Muterom személyisége sokban hozzajarult hogy legyozzem a megszegyenítest, vagy ha valami sérelem ér akkor meglegyen a válaszreakció, soha nem hagytam azt hogy valaki büntetlenül olyat tegyen ellenem amivel kárt okoz, páromat de ha gyerekem is lesz megvédem, arra tanítom ne hagyja magát... Pedig van hogy csak agresszió segít, de érdekes mert soha nem keveredtem bajba, 3xes fejjel még egy gyorshajtásom sincs. De megmondom őszintén sokan félnek tőlem(első blikkre) , pedig nem harapok. Akik meg annak idején hülyének néztek a dadagasom miatt, most sehol sincsenek. De azt megtanultam, aki gyerekként vagy felnőttként máson elvezkedik, élvezi a lelki terrort, annak inkább nagyobb baja van mint akit szekál. Kis emberismerettel nagyon könnyen egy beszolassal sírást lehet kivaltani.
2019. máj. 13. 08:11
 16/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem kétféleképpen reagáltak rá a szüleim, vagy tojtak rá és azt mondták, oldjam meg, vagy rátettek egy lapáttal és kiröhögtek miatta. Hogy e kettő közül melyik, az hangulatfüggő volt.
2019. máj. 13. 13:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó osztályom volt, nálunk 2 tanár volt, aki a gondot okozta :/ Van ilyen is (nem is ritka). Volt az osztályban egy elég visszahúzódó, csendes srác, az egyik tanár állandóan azzal szórakozott, hogy "Hangosabban, nem hallom, nem hallom", utána meg kiröhögte, amikor kb. már ordított a srác. A másik meg azzal, hogy miért nem barátkozik velünk, miért nincs jóban senkivel, "Nem zavar, hogy téged senki nem kedvel, egy barátod sincs?". Elsőre azt hittük, hogy jót akar, de 200adjára rájöttünk, hogy csak egy rosszindulatú szemét alak.

Mivel tanárok voltak, sok mindent nem lehetett tenni.

A szülők szerintem lesz..ták, legalább is nem tudok róla, hogy bármikor is történt volna bármi. Amúgy is fura családja volt.

2019. máj. 14. 13:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Ennyi gyökér szülõ van? Én azt hittem, csak az én apám volt ilyen papírkutya.
2019. máj. 15. 03:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom elmondani, hogy anyám mit tett, mikor engem basztattak.

Semmit.

2023. ápr. 3. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!