Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Irjátok le miért jó az ha van...

Irjátok le miért jó az ha van gyereked? Vagy miért nem jo?

Figyelt kérdés

Nekem még nincs de mindjart 30 vagyok, és zavar a család nyomása h mindenkitől 10 évvel vagyok lemaradva. Szóval 20 vagy az alatt szültek..

Én csak a nehezet látom a terhessegben,szülésben és utána még 10-15-20 év gyereknevelés..

A terhességben sem látok semmi jót, aranyér, megmaradó stria, logo has,mell,fájo lábak.Szülés után aggodalom a kitágult nemi szerv miatt.

Jó persze a jó cél érdekében,hiszen a szerelmednek szültél egy kincset...

De utána is fájó cicik a szoptatás miatt és még sorolhatnám.

Mindezt miért érdemes megtenni? Miért jo/nem jo ha van gyereked?

Ha öreg leszel gondoz.

De az iskolába járatás is olyan fárasztó,föleg amig kicsik.

Nem kell elitélni ez csak egy kérdés. Én napi 8 óra melotol is fáradt vagyok nemhogy 24 órában,(egyedúl,segitség nélkül) gondozzak egy kis lényt aki rám van utalva.

Egyszerüen nem birom átérezni/megérteni a jo oldalát.Sorry,ha felháborodást váltok ki.

2019. máj. 7. 15:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
62%

Aki magának való természetű, vagy még önmagáról sem mindig tud gondoskodni, annak elfogadom azt a véleményét, hogy ő nem akar gyereket. Nincs ebben semmi rendkívüli. Nem vagyunk egyformák.

Én is 40 évesen lettem apuka.

Egy téi estén a munkából hazatérve a feleségemet üdvözölve kérdeztem, hogy mennyire legyek csendes, a gyerek elaludt-e. Bólogatott, hogy a mesén túl vannak, és szerinte már alszik. Besettenkedtem a gyerekszobába, és a kitakarózott pucér lábát hidegnek találva visszatakargattam, majd nyomtam egy gyengéd puszit a buksijára. Erre megmozdult, kifordult, és két kezével magához húzva az arcomat, puszit adott.

- Te még nem alszol? Ki volt takarva és hideg volt a lábikód, betakargattalak.

- De a kezikőm jó meleg... - nyomta a kezét az arcomhoz.

2019. máj. 8. 09:53
 22/31 anonim ***** válasza:
63%

Én nem vagyok magamnak való, és tudok magamról gondoskodni is.

Kérlek, fejtsd ki, miért nem elfogadható, hogy így nem szeretnék gyereket. :D

2019. máj. 8. 13:54
 23/31 anonim ***** válasza:
41%

#22 mi a lószarért ragozzuk, hogy nem akarsz kölköt, nem akarsz, és kész, nincs ezen mit "kifejteni", abszolút nem érdekes, elfogadja mindenki.

#21! tetszett az írásod:))

2019. máj. 8. 15:58
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon tetszett a 21-es válaszoló írása!!!

:) :) :)

2019. máj. 8. 17:25
 25/31 anonim ***** válasza:
76%

Ezt írta a 21-es: "Aki magának való természetű, vagy még önmagáról sem mindig tud gondoskodni, annak elfogadom azt a véleményét, hogy ő nem akar gyereket."

Én pedig kíváncsi vagyok, hogy miért csak azoknak fogadja el a véleményét.

2019. máj. 9. 08:23
 26/31 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, én 25 éves vagyok, és nem tudom elképzelni, hogy 18-19-20 évesen vállaltam volna gyereket, mi lenne most. Annyira éretlen voltam, pedig felnőttnek tűntem. Úgy értem, hogy sose voltam ilyen lázadó tini, nincsenek káros függőségeim, meggondoltan viselkedtem, mégis olyan gyerekfelfogásom volt. Most. 25 vagyok,fizetjük az albérletet, gyűjtögetünk, jönnek a sárgacsekkek, dolgozunk, háztartást vezetünk és még most sem alkalmas, és szerintem később sem lesz alkalmas. Még alig éltünk, alig utazgattunk, alig romantikáztunk...

De a kérdésedre nem tudom a választ. Én nem látok semmi boldogságot benne, habár biztos hogy van!

2019. máj. 9. 08:47
 27/31 anonim ***** válasza:
75%
Szánalmas vergődés
2019. máj. 9. 13:31
 28/31 A kérdező kommentje:

26os! Olyan vagyok mint te.

27! Lehet h az én eletem szanalmas,de ahogy a gunyodbol érzem a tied sem kulonb.

2019. máj. 10. 18:07
 29/31 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező! Nekem a nagymamám egy egyszerű, de bölcs asszony. Mindig azt szokta nekem mondani (31 múltam, férjem van), hogy ha úgy döntök, hogy nem szülök gyereket, nem lesz örömöm, de bánatom sem! És ebben bizony nagy igazság van!
2019. máj. 13. 12:18
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezt mondta a nagymamám, de fordítva:

Ha nem szülsz gyereket, nem lesz bánatod, de örömöd sem!

Érdekes, a szavak ugyanazok, mégis mást sugall a mondat.

2019. máj. 13. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!