Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti szüleitek is minden héten...

Ti szüleitek is minden héten minden boltba elküld titeket, mondván "mindenhol más akciós"?

Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 06:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én mosogatok, söprök, mosok, teregetek, vasalok, hétvége kivételével főzök is heti 2x. Nem panaszkodásból írom, anyukám nehéz munkát végez, szívesen segítek. De az agyamra megy, amikor minden hétvégén azt csinálja, hogy 1. elküld körbejárni a környéken lévő háztömböket akciós újság vadászatra, 2.mindent végignéz, x-eli, ami kell, aztán különszedi, hogy melyik nap melyikbe menjek, mert vannak ezek, hogy csak vasárnapi csak szombatig meg mittomén, és így van, hogy szombaton és vasárnap is ki kell mennem ugyanabba a boltba. Merthogy ez csak máig van, gyorsan ki kell menni, ez csak holnap lesz, ide holnap feltétlenül. Aztán hétköznap meg olyanokért küld, ami "ráérős, de azért jó lenne", ilyenkor vetet meg minden szart, ami nem is kell, "de hát akciós".
2019. máj. 6. 09:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Ja és itt is legalább 5 üzletről beszélünk.
2019. máj. 6. 09:38
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Anyudnak linkeld be a kérdést és megkapod a választ
2019. máj. 6. 09:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Á, kérdeztem már, folyton veszexik velem. Ez a mániája, nem fog leszokni róla.
2019. máj. 6. 09:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így vásárolunk. Annyi a különbség, hogy mi alapból minden nap járunk boltba és kocsival megyünk, így azért sokkal gyorsabb, könnyebb, mint mondjuk gyalog futkorászni a szatyrokkal vagy biciklivel vagy akármi. Jól állunk anyagilag is, szóval nem is szorulunk rá, de ha valamire amúgy is szükség van és éppen olcsóbb, akkor miért ne választanánk azt.
2019. máj. 6. 12:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Kocsival én is körbefutnám a várost, de nekünk több km-re vannak a boltok és gyalog tudok csak menni.
2019. máj. 6. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy munka és/vagy iskola mellett nincs rá időd, kedved, energiád és oldjátok meg máshogy, osszátok fel a területet.
2019. máj. 6. 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
Te hány éves vagy? Mit csinálsz, tanulsz még vagy dolgozol? Mert az előző kommented alapján te vezeted az egesz háztartást, anyud mit csinál, ha hazaer..? Miért nem megy egyébként ő a boltokba, ha már úgyis ra van kattanva az akciókra?? Miért téged küldözget? Ezt nem igazán értem...
2019. máj. 6. 17:47
 19/19 Metionin ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy gimis koromban anyám rákapott a "rendelésre". Kisvárosban laktunk, volt 2 bolt meg piac azt cső, szakbolt, ilyesmi nem volt. Aztán gimibe olyan városba jártam ahol volt tesco, spar, penny, aldi...anyám eleinte csak pár dolgot karikázgatott be az akciós újságokból vagy ha látta a tv-ben hogy akciós valami, akkor azt kellett hoznom de pár alkalom után vérszemet kapott és heti többször kellett több kilónyi cuccot hazavinnem, gyakran egyszerre mind a 3-4 üzletből amik persze a város tök ellentétes végein voltak. Mellesleg balhézott is ha nem értem haza időben a cuccokkal, mert megromlik, pedig tudta hogy ha nem megyek haza az utolsó órám utáni busszal, a következő csak 4 óra múlva megy. Ha nem volt a boltban az akciós termék, szintén vergődött hogy biztos én vagyok a hülye és nem találtam meg, pedig a tv is mutatta hogy az akciós...Egy idő után azt is észrevettem, hogy ő már nem is megy boltba csak max kenyérért-tejért, mert én majd egyebet úgyis hozok a városból, ott úgyis olcsóbb, ami egyébként nem volt igaz. Volt ami tényleg akcióban olcsóbb volt de a termékek többségén max 5-10 ft-ot (na meg a boltba menést) spórolta meg. Fél év után közöltem hogy elég volt, összeszámoltam neki hogy ezzel az egésszel tulajdonképpen havi 300-500 ft-ot spórol összesen, teljesen felesleges 45 km-ről velem hozatni olyan termékeket amik ugyanannyiért kaphatóak nálunk is. Mondtam hogy legyen heti 1 nap amikor vásárolok neki, akkor adjon egy listát és megveszem a cuccokat de csak olyat amit tényleg megéri onnan cipelni. Erre balhé lett hogy én erre se vagyok képes stb. és úgy megsértődött hogy soha többé nem hozatott semmit. Pedig nem "hálátlan" akartam lenni vagy ilyesmi, csak tényleg nem érte meg, főleg különórás napokon este 9-re hazaérnem mert a szakkör után még elcsattogtam a város széli pennybe 3 db 150-ft-os vajkrémért.
2019. máj. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!