Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok valaszat varom, ti...

Szulok valaszat varom, ti engeditek?

Figyelt kérdés

14 even aluli gyermeknek az okostelefon hasznalatot, es a kozossegi oldalakat.

Ha engeditek, milyen kereteken belul,milyen feltetelekkel? Ha nem engeditek miert nem?

8-14 ev kozti gyermekekre gondolok.

#gyerek #okostelefon #kozossegi oldalak
2019. máj. 3. 10:41
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
82%

"tőlem se vették el a telefont, 10 éves koromba megvehettem a saját érintőképernyős/okostelefonomat, facebookom is volt, és ... nem ártott meg a média se"

Akkoriban még nem volt vele tisztában a tudomány sem, hogy milyen károkat okoz a túl korai kütyühasználat, mostanában viszont egyre több hátránya kiderül. Nem véletlenül vezették be, és emelik a felhasználók alsó korhatárát. Nem véletlenül tiltja Zuckerberg is a gyerekeit a facétól. Stb.

2019. máj. 3. 11:58
 12/50 anonim ***** válasza:
54%

"Siman elveszed a telefonjat"

Ha odaadja...

2019. máj. 3. 11:59
 13/50 anonim ***** válasza:
56%
Ha eletben akar maradni, odaadja :)
2019. máj. 3. 12:05
 14/50 anonim ***** válasza:
2019. máj. 3. 12:07
 15/50 anonymousreview60 ***** válasza:
58%
12 éves unokahúg facebookozott nálunk a nagynénje felügyelete mellett. Mindketten ugyanabba a fiókba jelentkeztek be. A nagynéni ellenőrizte, nem folyik-e disznóság.
2019. máj. 3. 12:17
 16/50 anonim ***** válasza:
84%

"Azért a youtube sem egy szent oldal.. Ott is vannak fent olyanok, amit nem láthatna egy gyerek."

1-es vagyok.

Nem hagyom felügyelet nélkül, látom vagy hallom, milyen videókat néz. Tudom, hogy sok nem neki való van.

Szerencsére nem sűrűn "tévelyeg", inkább olyat néz, ami érdekli: pl Minecraft videók. Sokat tanul youtube-ról is. Vagy pl megnézi az "5 perces tippek" videókat. Múltkor valamire mondta is, hogy kellene megcsinálni. Neten látta... lehidaltam.

Szóval hasznos is tud lenni, csak megfelelően kell használni mind szülőnek, mind gyereknek.

Nem hagyni, hogy a szobába bezárkózva kockuljon egész nap...

2019. máj. 3. 12:19
 17/50 A kérdező kommentje:
Szerintem regen rossz, ha a gyereket csak a telefonjaval lehet fegyelmezni.....
2019. máj. 3. 12:21
 18/50 anonim ***** válasza:
36%

"inkább olyat néz, ami érdekli: pl Minecraft videók ... Szóval hasznos is tud lenni"

...

2019. máj. 3. 12:21
 19/50 anonim ***** válasza:
86%

"Szerintem regen rossz, ha a gyereket csak a telefonjaval lehet fegyelmezni....."

Igazad is van.

2019. máj. 3. 12:22
 20/50 anonim ***** válasza:
74%
11,5 a fiam nincs faceja, mondtam 13 éves kor alatt nem is lehet regisztrálni :-D De nem is akar szerencsére meg a nagy se lajkfuggő, normalisak hála egnek
2019. máj. 3. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!