Hogyan vegyem rá bármelyik szülőmet a szúnyogháló használatára?
Ugyanez volt nálunk otthon, anyámat nem csípi a szúnyog, én megőrülök tőlük, meg amúgy is idegbajt kapok a legyektől és egyéb szárnyasoktól is.
Nálunk a legépkézlábabb magyarázat az volt, hogy nem lehet tőle kilátni. :)
Megoldás? Elköltöztem (nyilván nem emiatt :D), itt minden ablakon van háló. Nálad se lesz más alternatíva.
Amit még tudsz tenni esetleg, ha abban ki tudtok egyezni, neked és a húgodnak is baldachin az ágya fölé, és akkor alvás közben védve lesztek.
Első körben a konnektoros szúnyogriasztót javaslom.
És ha beválik, a helyedben a húgnak helyet adnék a szobámban, hogy ne agybajos anyádnál csípjék a szúnyogok.
Ha nem válik be, és el vagy szánva mindenre, hogy elérd a célodat, akkor indíts állóháborút!
Letépi a karodat, ha a teraszajtóra szúnyoghálót raktok?
Nos, akkor minden alkalommal, amikor a szúnyogcsípésre vagy idegesítő zümmögésükre felébredsz, menj át anyukád szobájába, kapcsold fel a villanyt és kezd ordítani vele, hogy téged csípnek a szúnyogok, miért nem lehet szúnyoghálót fölszerelni. Pár perc ordítás után vonulj fel apádhoz, ugyanezt játszd végig, hogy miért nem képes anyáddal elfogadtatni a szúnyoghálót, miért nem törődik veled?
Na, ebből állandó feszültség lesz, az biztos. De ha következetesen csinálod heteken át, szerintem 1-2 hónap alatt elfogadják, hogy szúnyogháló legyen. Addig persze bármi lehet, tettleges bántalmazás is. Jó, ha előre közlöd velük, hogy az első alkalommal, amikor nyoma lesz, mész látleletet vetetni és utána a rendőrségre feljelenteni azt, aki megvert.
Amúgy hány éves vagy te és a húgod? Mikorra várható, hogy ott tudjátok hagyni, ezt a "családi idillt"?
Anyudat már rég jól csán kellett volna rúgni,ne haragudj,komolyan ilyen cirkuszt kell csinálni ebből az egészből? Hányszor írtad már ki ezt a kérdést? Anyád igénytelen,nem érdekli hogy csipkedi a szúnyog,ami előtte
egy állatot csipkedett esetleg. Blöáááá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!