Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van valamilyen mód a Wordpress...

Van valamilyen mód a Wordpress ingyenes használatára?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne az üzleti csomagra, ami kicsit több, mint 7000 Ft havonta, de nem tudom, hogy mennyire lenne nekem ideális, stb... Van arra valami mód, hogy ingyen kipróbáljam ezt az alapból fizetős csomagot? Persze az így készített oldalt nem is szeretném publikálni, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen, és szeretném ez alapján eldönteni, hogy előfizetek-e.

Köszi a segítséget!

2018. dec. 25. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van pénzvisszafizetési garancia kipróbálhatod, aztán ha mégsem tetszik visszakéred a pénzed, persze az egy hónapot ki kell fizetni hozzá.
2018. dec. 25. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:

A különböző csomag közt a főbb eltérés inkább a tárkapacitás, esetleg extra domain név parkoltatás...

Jelentős különbséget nem látsz müködés tekintetében.

Tehát ha nem, vagy lassan fut az alap csomagnál, akkor az üzleti és prémium esetén is lassú lesz.

2018. dec. 25. 19:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, igazából nekem a woocommerce plugin miatt kellene az üzleti csomag, ami nem telepíthető kisebb csomagokra. :)
2018. dec. 25. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért nem telepíthető? :-D

Teljes marhaság ezek a "csomag" dolgok, nincs nagyobb teljesítmény egy osztott webszerver esetén.

Amiben eltérhet, azaz extra tárhely, extra domain, email...

Ugyan úgy telepíthető egy alap csomagnál, mint egy full extrásnál.

2018. dec. 25. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy azért nem tudtam telepíteni, mert a "blog" témát választottam? Azt hittem, hogy ez csak egy kezdeti segítség lesz, és után bármi lehet belőle... :)

Egyébként nagyon csalóka, mert ahogy érzékelte, hogy nem tudom telepíteni, egyből felkínálta a 25$-os havi előfizetés lehetőségét... :D

Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget! :D

2018. dec. 25. 23:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Mégis jól láttam!

Az üzleti csomag kiválasztásánál van lehetőség bővítmények telepítésére, ami havi 25$.

Még egy utolsó kérdésem lenne, aminek nem szeretnék új kérdést nyitni. Egy felhasználón belül több oldalt is létre tudok hozni? (Jelenleg nincs rá szükségem, csak kíváncsi vagyok, hogy ha mondjuk a jövőben szeretnék indítani még egy oldalt, akkor kétszer kell kifizetnem a 25$-t havonta?

Ismét köszönöm a válaszokat! :)

2018. dec. 26. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, akkor te a WordPress.com -ot használod.

Nem, ott nincs lehetőség, csak extra díjért, és ha másik oldalt szeretnél, akkor újra teljes összeg...

Eddig a WordPress mint CMS -re gondoltunk, a WordPress.com a CMS egyszerűsített, előtelepített webtárhely szolgáltatást add, amin extra díjas minden.

2018. dec. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!