Hogyan vegyem rá bármelyik szülőmet a szúnyogháló használatára?
Figyelt kérdés
Közeleg a nyár és egyre rosszabb lesz a dolog, kezdek félni már előre. Nagyon sok embernek kb alapfeltétel a házba a szúnyogháló, viszont nálunk egy "közútált" sátántól való technológia. Anya viszont nyáron nem tud aludni a melegtől, ezért kinyitja a nagy teraszajtót, mert neki nem elég kinyitnia a kisablakot. Emiatt nagyon sok szúnyog bejön a házba. Ő ezt magasról letojja, mert őt nem csípik és nem kel fel a zümmögésükre, viszont húgom és én szenvedünk tőle. Mivel húgom egy szobában alszik anyával, ezért ő minden reggel tele szúnyogcsípéssel kel fel. Hozzám is átjönnek sajnos a szúnyogok, és én nagyon érzékeny vagyok a zajra, ezért egyből felpattanok a zúgásra a fülem mellett. Egész éjszakákat szoktam kialvatlanul tölteni, mert 2-3 szúnyog éjjel szokott lenni heti 3-4-szer, hiába használok szúnyogriasztót, nem mindig használ. Megkértem anyát, hogy rakjon szúnyoghálót a teraszra, vagy használja a kisablakot, de erre csak sikítva válaszol ilyeneket, hogy "Megbuggyantál? Erre nem lehet rakni, és az egész házban nem lehet rakni sehova mert nem alkalmas egy ablak se rá, és ha megpróbálsz felrakni, letépem a karod". Tehát nagyon utálja ezt már hallani is tőlem. Egyszer rakattunk fel a kisablakára, és a konyhaablakra szúnyoghálót, hogy ezeknél hűsölhessen, de a konhyaablakosat leszedte a vihar, a kisablakot pedig utálja anya, mert nem ér szerinte semmit. Apa mivel egy emelettel feljebb lakik (csak 1 szobás emelet) ezért őt nem érdekli már az egész, mondta nekem hogy oldjam meg magam, max megöl anya. Napközben amúgy amikor lent van a földszinten, akkor hogy hűsöljön, a bejárati ajtó van nyitva az összes ablakkal együtt, egészen este 10-11-ig, és nyugodtan égeti a lámpát, mondván úgysem jönnek fel, lent meg nem zavarnak, hiába jön be az összes. Most ilyenkor mit csináljak? Már most is találtam egyet a szobámban, bár ma 30 fok volt kint. És egy városaban élünk, de mégis nagyon sok a rovar és bogár nálunk. Ötletek?2019. ápr. 26. 21:27
11/17 anonim válasza:
Hallottal mar a szunyogriasztorol?..... tudod van olya ami konektoros es egesz ejszaka megy!
19 eves vagy de ha egy ilyenproblemat nem tudsz egyedul megoldani nem lesz abbol 6 ev mulva kulfoldre koltozosdi mert ott nagyobb problemaid is lesznek, mint hogy szunyogriasztot vegyel...
12/17 kovpet válasza:
Mit is mondtál, miért nem dugsz be egy szúnyogriasztót a konnektorba, ahogy szinte mindenki javasolja?
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet (én próbálkoztam azzal, hogy a saját ablakomra raktam fel, de az első alkalommal amikor elmentem otthonról, leszedte és kidobta), csak az segített, hogy elköltöztem, azóta élvezem a bogármentes életet, anyámékat meg eszik a szúnyogok. Ha nekik ez kell, csinálják, bár felfogni nem tudom, szerintem valami pszichés probléma lehet.
16/17 anonim válasza:
Nem értem a válaszolókat... írta a kérdező, hogy használ szúnyogriasztót, de nem mindig működik. Ezt megerősíteni tudom csak, én is mindig használtam, több márkát is kipróbáltam, alig hatott valamit. A háló ezerszer jobb.
17/17 anonim válasza:
Fújd be magad minden este szúnyogriasztóval 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!