Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartásdíj fizetése. Főiskolai...

Tartásdíj fizetése. Főiskolai továbbtanulás esetén?

Figyelt kérdés
Jó estét! A Fiam 22 éves lesz júniusban - kétéve dolgozik főállásban, vagyis gyakorlatilag önfenntartó... Idén ismét megpróbálkozik a főiskolával - levelezőn! Szeretném megtudni, hogy - amennyiben sikerrel jár - kell e fizetnem ismét tartásdíjat? Tehát főállás mellett, levelezőn végezné el az iskolát, ami maximum kéthetente jelentene Neki elfoglaltságot. (Tisztelettel kérem, hogy NE a neten található jogszabályokat kopizzátok be! Ezeken már túl vagyok, de konkrét utalást a levelezőre/munkára - így együtt - nem találtam.) Köszönöm a segítséget!
2019. ápr. 23. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azèrt ez már vicc..h ennyire fáj támogatni a gyerekeidet. A 18 éves lányod érettségi után,már le is lenne tudva? :(
2019. ápr. 25. 06:01
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: Egyetértek veled!
2019. ápr. 25. 10:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem - bár közöd nincs hozzá. Az a helyzet, hogy 14 éve fizetem a tartásdíjat és soha egyetlen fillérrel sem maradtam el. Viszont nem egyszer kiderült, hogy a tartásdíj nem a gyerekek konkrét tartására ment el. Éppen azért az érettségit követően ezt az összeget a Lányom kezébe szeretném adni - de ez már egy másik történet. És még 1x: nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de elmondtam, miért kértem tanácsot, mégpedig azért, hogy legközelebb gondolkodj, mielőtt aljasságokat irkálsz valakinek, akiről a világon semmit sem tudsz. Világos?
2019. ápr. 26. 18:25
 14/14 A kérdező kommentje:
A segítségeket köszönöm! Az ismeretlen beszólogatóknak meg: elmentek ti a fészkes fenébe az ócska dumátokkal! Kérdeztem valamit, aminek oka van. Süt belőletek a pitiáner rosszindulat. Tényleg gondolkodjatok mielőtt véleményt alkottok, mert hátha, nem úgy van...
2019. ápr. 26. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!