Te örökre megutálnád a gyerekedet, ha egyszer lopna tőled?
Én elég jól emlékszem mikor mennyi van nálam 0 az esélye hogy kivegyenek penzt mert van kb 5 nap a hónapban amikor van benne készpenz :-D
De amugy szoktam nekik mondani hogy vegyetek ki, biztos vagyok benne hogy még 10 Ft-ot se "loptak" tőlem se.
Mivel tudják hogy a bizalommal nem jó visszaélni meg igazából tiltani se szoktam (értelmetlenül)
,,Egyrészt a KÖZÖSBÖL KIVENNI csak annak van joga, aki TESZ IS BELE!
Másrészt a KÖZÖS NEM ARRA való, hogy mindenki viheti, ahogy neki tetszik, hanem a KÖZÖS kiadások fedezésére.
HA valaki elvesz belöle megkérdezés nélkül, akkor az igenis lopás, mert adott esetben a CSALÁDNAK okoz komoly anyagi hiányt!"
Jaj, nem tudtam, hogy a gyerek csak akkor kaphat pénzt, ha tesz is be, én anyámat. A ,,KÖZÖS" kiadásba pedig minden tag egyéni kiadása is beletartozik, legalábbis nálunk. Nem tudom nálatok hogy megy, de mi tudunk egymás dolgairól.
Nem tudok más helyzetet elképzelni, mert én nem szoktam lopni vagy hazudni, nálunk akkor veszek ki pénzt, ha szükségem van rá. Ha veszek bérletet, ha megyek angolra, énekre, szolfézsra, fuvolára, moziba, színházba, plázába. Veszek ki, utólag úgy is meg fogják kérdezni, hogy ugye vettem e ki rá pénzt, és nem az enyémet költöttem e.
Tudom hol a közös, tudom hol a gyerektartás, tudom, mikor van rá szükségem, és tudom, hogy nem várják el, hogy gyerekként dolgozzak, mert az a dolgom, hogy tanuljak. Nálunk így megy. Ezért mondtam azt, hogy nem mindegy, hogy így vett e ki pénzt, hogy basically meg volt engedve, vagy egy megtiltott dologra, onnan emelt el pénzt, ahol másra lett volna szükség.
2 akkora büdös nagy pofont kapna tőlem, hogy a fal adja a másikat.+ büntetés.
Nem utálnám meg, de a bizalmamat eljátszotta mert én nem erre neveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!