Te örökre megutálnád a gyerekedet, ha egyszer lopna tőled?
Nem utálnám meg, de megkérdezném tőle, hogy mire kellett annyira az a pénz, hogy nem mert tőlem kérni.
Hány éves gyerekről van szó egyébként?
miért a gyerek a hibás? Hogy jutott idáig a nevelése?
Önvizsgálat.
Nem. A gyerekemnek sikerült ezt már kitapasztalnia, bár jóval többet vett el, mint 10e. A szeretetem iránt A nem változott, csupán hatalmas csalódottság jött mellé és bizalmatlanság, ami sajnos nem fog könnyen eltűnni, pedig már jó ideje történt az eset.
A kedves 2. hozzászólót szeretném felvilagositaninarrol a tényről, hogy a gyerekek 3 éves kortól ovodakotelesek, onnantól pedig többet vannak távol, mint otthon, ergo a kornyezet nagyobb hatással van rá mint a nevelés.
Nem.
Saját hibam lenne. Nem neveltem rendesen, nem vettem észre a jeleket.
En egyszer kivettem egy 500.ast az anyám pénztárcájából.Abban biztos vagyok,hogy nem utált meg, de kaptam akkora 2 pofont,hogy a fal támasztott meg.Lehettem 5-6 éves.
Mondd te szereted a gyerekedet?Biztosan a gyerekednek meg van az oka,hogy nem mert kérni tõled pénzt.
Ha már igy szól a kérdésed,hogy "megutálnád"?!
"Nem mindegy, hogy lopott, vagy kivett a kozosbol? Én bármikor belenyulhatok, hogy kivegyek valamire, ami nekem kell."
Egyrészt a KÖZÖSBÖL KIVENNI csak annak van joga, aki TESZ IS BELE!
Másrészt a KÖZÖS NEM ARRA való, hogy mindenki viheti, ahogy neki tetszik, hanem a KÖZÖS kiadások fedezésére.
HA valaki elvesz belöle megkérdezés nélkül, akkor az igenis lopás, mert adott esetben a CSALÁDNAK okoz komoly anyagi hiányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!