Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy sokan azt...

Miért van az, hogy sokan azt mondják, mindegy milyen nemű a gyermekük, aztán csalódottak, amikor kiderül, hogy a harmadik nemhez tartozik?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 11:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Amikor születik akkor vagy fiú vagy lány. Ha transzneműnek gondolja magát akkor az jóval később fog kiderülni.
2019. ápr. 14. 14:59
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Mi az a harmadik nem amivel születni lehet?

Megszületése pillanatában kettő lehet és ez a mindegy csak egészséges legyen.

Persze nagyon ritkán születnek hermafroditák is, de akkor az egyik nem dominánsabb, pl lány nemiszerveel születik, de a testen belül heréi vannak..

Ha a gyerek tizen huszonévesen nemet akar váltani az nem egy harmadik nemü lesz, biológiailag marad ugyanaz, kivéve ha átmütteti magát, de fizikálisan nem lesz képes mindarra amire születési adottságai révén képes lett volna.

Mindegy mi csak egészséges legyen, és a gyerek ugy hiszi, hogy ő más az nem baj, de nem képviseli az "egészséges" besorolást.

2019. ápr. 14. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

"Liberális vagyok, DE a harmadik nemes hülyeségben nem hiszek. Az csak feltűnési viszketegség."

Én se hiszek abban, hogy létezik olyan, aki szereti a mákos tésztát, mert én nem szeretem. A világ körülöttem forog, és csak és kizárólag olyasmi létezhet, amit én a saját bőrömön megtapasztalok, minden más hülyeség és feltűnési viszketegség.

2019. ápr. 14. 19:35
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Nincs harmadik nem. Férfi és nő van.
2019. ápr. 14. 23:03
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Ez most egy ilyen korszak. 10 év múlva más lesz a dili. Persze, vannak, mindig is voltak ilyen emberek, de csak újabban lett ráerőszakolva a világra, hogy ez normális.
2019. ápr. 15. 07:45
 16/19 anonim ***** válasza:
37%
Az emberiség kezdete óta léteznek mindenféle kultúrákban harmadik, negyedik, ötödik stb. nemi identitások. Szóval nem csak ez a korszak "ilyen".
2019. ápr. 15. 13:05
 17/19 anonim ***** válasza:
43%
Tudtam, hogy valaki beleköt majd. :) Kisebb csoportokban sok minden előfordult, például a nyakat megnyújtó gyűrűk viselése is, megis, azt hiszem meglepődnél, ha hirtelen globális trend lenne. Régen, az átlag Európában lehetett szkeptikusan állni ezekhez a nem váltós dolgokhoz, de ebben az évtizedben/fél évszázadban nem, mert most ennek elfogadása a "piacvezető" világnézet, amivel mindent el lehet adni. A legegyszerűbb kísérlet, hogy majd nézd meg e válasz pontszámát. Nem kell szidjam a különféle neműeket ahhoz, hogy lepontozzanak. A kételkedés is elég.
2019. ápr. 15. 13:16
 18/19 anonim ***** válasza:
41%
Épp hogy az lett újabban ráerőltetve a világra, hogy ez "dili" és nem normális. Régen teljesen normális volt. Most biztos jönnek majd az olyan érvek, hogy régen elfogadott volt kidobni a sz@rt az ablakon az utcára, meg mit tudom én, de akinek van egy kis esze, az tud különbséget tenni a kettő között. Az, hogy valaki valamilyen identitásúnak tartja magát, semmiben és senkiben nem tesz kárt, és nem is betegség. Ha ezt ugyanúgy elfogadnák az emberek, mint azt, hogy pl. valaki szereti a csípős kaját, valaki meg nem (mert amúgy kb. ugyanaz a kategória, és ugyanannyira van jogod megszólni más ember nemi identitását, mint az ízlését), akkor teljesen normális életet tudnának élni a nembináris/transznemű emberek is.
2019. ápr. 16. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:
64%
Ez a harmadik nem egy nagy BULLSHIT
2019. júl. 3. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!