Mi volt a legdurvább bántalmazás amit gyerekkorotokban átéltetek?
A legdurvább testi bántalmazás az volt mikor véresre verte anyám a hátam a szíjjal mert nem csináltam meg teljesen a leckémet. (Anyám rettenetesen következetlen volt, sokszor annyira leszarta a taulmányaimat hogy évekig nem járt szülői értekezletre, tehát nem lett haszna a verésnek)
És a legdurvább mentális az az a hosszan tartó folyamat amivel meggyőzték a testvérem, hogy engem jobban szeretnek így ő is bántott és utált engem gyerekkoromban. Aztán később úgyis el lett mondva, hogy bánják hogy megszülettem, elémlökte anyám az ételt mint a kutyának és sokszor el lett mondva hogy én nem vagyok életre való, nem érdemes éljek.
Testi az fej falba/asztalba verése vagy amikor a hajamnál fogva tartott amíg ütött hogy ne tudjak elszaladni. Illetve 3 éves koromban eltörte a csuklómat ami rosszul forrt össze mert nem vitt orvoshoz. Ez utóbbiból annyira emlékszem hogy az eset után elbújtam és mindenféle nyávogással meg ígéretekkel próbált kicsalogatni.
Lelki amikor valami apróság miatt (pl. nem 100%-os dolgozat) hetekig nem szólt hozzám és mások előtt mondogatta hogy milyen fogyatékos vagyok, sosem lesz belőlem életképes ember, csak a bajnak vagyok.
Ütöttek-vertek, olyan fontos ok miatt, minthogy 4-est hoztam haza (amúgy kitűnő voltam végig,azóta több egyetemet végeztem), vagy hogy aznap miért fontam be a hajam copf helyett.
Elmebeteg szülők voltak sajnos. Apám azóta az alkoholizmusába bele is pusztult, anyám még él, de ha lehet, kerülöm a vele való kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!