Normális hogy ennyit kell fizetnem?
Nem olvastam végig a válaszokat, ezért elnézést, ha isméltem valakik véleményét!
A 100ezret valamennyire sokallom, de ha a szülök ennyit kérnek, akkor két lehetöséged van:
1. Kifizeted nekik, még ha nem is tetszik, de mivel övék a lakás, azt öt döntik el, mennyit kérnek
2. Nem fizetsz, hanem elköltözöl valahová, és ott annyit fizetsz, amennyibe a lakbér, rezsi meg a megélhetésed kerül.
Másrészt nem világos, hogy a maradék 50-60ezret miért nem teszed félre, ha lakásod, kajád már megvan, és más kiadásod nincs?
Mégis, mekkora házról van szó?
Mert ha több száz nméteres, villanyfütéses valami, akkor a 200 ezres rezsi még nem is igazán sok.
Lehet többe kerül egy saját albérlet + kaja, mondjuk összesen havi 150. Ezen felül még marad havi 60ad minden másra.
Viszont cserébe nem kell senkihez sem alkalmazkodni, és én a helyedben ezek után a szüleim felé se néznék.
Öregkorukban pedig 20.000/alkalmat kiszámláznék nekik minden alkalommal mikor bármi segítségre van szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!