Az mennyire számít normális dolognak, hogy az apám 20 éves létemre kisfiamnak szólít még nyilvánosság előtt is?
"Az mennyire számít normális dolognak, hogy az apám 20 éves létemre kisfiamnak szólít még nyilvánosság előtt is?" - teljesen, lévén a kor nem változtat a köztetek lévő rokonsági fokon.
Az érdekes inkább az, hogy mitől van benned akkora kisebbségi komplexus, hogy ennek jelentőséget tulajdonítasz? Mert - félreértés ne essék - ez benned van, a "nyilvánosság" semmivel sem fog másnak látni attól, mert a saját apád "kisfiam"-nak szólít...
Jaj, ne csináld már. A bátyám 40 elmúlt, Anyukánk a mai napig kisfiamozza, sőt, olykor Apu is. Engem kiskoromban Csibének becézett Anyu, ez is valamennyire megmaradt, néha most is mondja. 30 vagyok. 😃
Sem nekem, sem a bátyámnak nincs ezzel problémánk.
Ahogy már írták előttem, örülj neki, hogy van még, aki kisfiamnak szólítson. Nem lesz mindig így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!