Az mennyire számít normális dolognak, hogy az apám 20 éves létemre kisfiamnak szólít még nyilvánosság előtt is?
Én is kisfiamnak nevezem időnként a gyerekemet, aki 43 éves. Soha nem vette zokon, tudja, hogy szeretetből teszem. Az unokáim eleinte jót nevettek rajta, furcsállották is, a
hogy az apjukat kisfiamozom, de ahogy nagyobbak lettek, teljesen természetesnek veszik, mert ő az én kisfiam marad, amíg élek.
33 vagyok, anyukám a mai napig kisfiamnak szólít.
Én inkább örülök neki, hogy fel meri vállalni mindenki előtt, hogy ilyen faxa fia van ;)
Bárcsak édesapám is tudna szólítani bárhogyan.
Téged csak az foglalkoztat, hogy "ha mások hallják eme megszólítást, akkor mit gondolnak rólad", egyébként nem zavarna.
Beszéld meg vele, hogy ne szólítson így nyilvánosan.
Ha annyira zavar, kérd meg : Ne mondja ezt neked. Van fiú testvéred? Ha nincs, akkor főleg a kisfia maradsz.
Jól írtátok előttem.
Egy lányom van. És Ő mindig is az marad. De felváltva is szoktam mondani : Kislányom, nagylányom.
Tudomásom szerint ez neki nem megalázó, degradált, ciki.
Bárcsak azt mondanák nekem is kislányom.
Volt olyan " anyám korú " nőismerősöm aki biza mondta hogy kislányom.
Az se ciki nekem. Sőt! Talán elfogadna lányának. Vagy igenis nagyon kedvel. Továbbá hakorunk szerint lehetnék az Neki, miért sértődnék meg ezen.
Szerintem normális, engem is szoktak kislányomnak hívni, kedvességből.
Persze ha érezhetően lesajnáló hangon mondja akkor lehet kellemetlen, de normálisan kommunikálva rendben van.
Esetleg kérd meg, hogy nyilvánosan ne szólítson így.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!