Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvalt szulok miert nem...

Elvalt szulok miert nem tanitjatok meg a gyereketeket még porszívózni se?

Figyelt kérdés

Mostohalányom nekiáll porszívózni. Azt hittem elájulok. Csíkokat húzott a porszívófejjel, meg ahol látott koszt arra rátette.

Bezzeg ha meg merek szólalni vagy kérni vagy mutatni, akkor én leszek a gonosz mostoha.

Nagy gyerekről van szó. Van apja van anyja.

Hahó...és akkor a mostohák fogják be.

17 éves.

2019. ápr. 2. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Tehát te egyetlen példa alapján általánosítasz...az igen. Nagyon értelmes ember vagy....ja, nem. Beszéld meg a pároddal.
2019. ápr. 2. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Kit érdekel ez a marhaság szerinted?
2019. ápr. 3. 15:44
 13/15 A kérdező kommentje:

12-es teged, mert vetted a faradtsagot megkerdezni. Hihi.

Amugy altalanositok, mert sok elvalt szulo vesz korbe es latom a gyerekeiket is es nem jobbak...mindket szulo altalaban kikimeli oket, nehogy ne szeressek apat vagy anyat, mert netan takaritani is kell vagy vannak egyeb kotelezettsegek.

A kerdes mitol altalanositas?

Engem ez foglalkoztat, ezen huztam fol magam ezt kerdeztem meg. Azert van ez az oldal. Akinek nem tetszik vagy nem tud erdemben valaszoni egy kerdesre az ne tegye.

Tegnap beszeltunk a gyerekkel es a parommal kozosen.

Elarulom nem.volt kedve nagyon porszivozni es gyorsan tul akart lenni rajta...

Kritikam meg nagyon rosszul esett am neki.

2019. ápr. 3. 23:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Sárkány vagy, mint minden mostoha. Csak megerősíted a sztereotípiát. Akkor most én kérdezek: Miért nem tud semelyik mostoha normális, nem gúnyos emberi hangnemben kommunikálni a gyerekkel/ről?
2019. jún. 10. 11:52
 15/15 A kérdező kommentje:

Megutáltam...igen hazug kis lány. Kiderült rengetegszer átverte az apját és az édesanyját is, alkoholizál a suliban, versenyt iszik a barátnőkkel és hát így jóhogy másnap fáradt egy kis porszívózáshoz vagy a szobája rendbe rakásához.

Komolyan szégyellem magam, hogy nem az első egy hétben az összeköltözés után osztottam ki a lusta, trehány viselkedéséért. Csak hát akkor még nem ismertem ki és nem tudtam a kis titkait.

A porszívózást meg a kistesója egészsége érdekében kellett volna csinálnia....csak hát ő pont leizélte mit kért tőle az apukája, aki meg folyton a fenekét kinyalta.

2019. aug. 4. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!