Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azért megyek Anyámhoz, hogy...

Azért megyek Anyámhoz, hogy egyek nála mert nincs mit ennem?

Figyelt kérdés

Sajnos a munkahelyem fizetési nehézségekkel küzdött, már jóideje nem kaptam fizetést így ott is hagytam, de nemsokára megkapom majd egyben, papírom is van róla. Most új helyekre járok minden nap interjúra, bármikor felvehetnek (csomó helyről vissza se hívnak, annak ellenére hogy munkaerő hiányról beszél mindenki)

Volt félretett pénzem, de mivel hitelem van és azt vonja a bank magától, így elfogyott nagyjából minden. A közüzemi számlákat befizetem mert drága lesz ha kikapcsolják, de enni már nem nagyon jut. Barátaim nem nagyon vannak, a munkatársak meg hasonló cipőben járnak. Anyám se egy gazdag ember és szégyellem neki elmondani az igazat. Egyedül nevelt fel, mindent feláldozott értem! Az egyetlen öröme hogy tisztességes munkám van és megélek!

Mostanában kétnaponta odajárok hozzá mondvacsinált indokokkal. Régen heti 1 alkalommal mentem, most heti 3-4. Mindent kitalálok, pl pénteken mentem segíteni az udvart rendbetenni, de kitaláltam hogy kell mégegy nap, aztán vasárnap is visszamentem mert direkt otthagytam egy szerszámot. Ilyenkor alig várom hogy meginvitáljon ebédre, vacsorára, mert annyira éhes vagyok már. A világ legocsmányabb emberének érzem magam ilyenkor aki a pokol legmélyén fog kikötni. Nagyon mély bűntudatom van. Nemsokára megkapom a pénzemet és rendeződik majd minden. Ismertek nálam rosszabb embert? Vajon milyen bűntetést fog kapni egy ilyen alja féreg mint én?

2019. ápr. 1. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
De aranyos vagy! ❤❤❤ Segitenèk neked szivesen , akár tartós élelmiszerrel, akar étkezesi utalvánnyal. Irj privatban
2019. ápr. 1. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy mi van, szükséged van a segítségére. Ha megkapod a pénzed, vegyél neki valami szép ajándékot.
2019. ápr. 2. 08:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Megpróbálom összeszedni magam és beszélni vele. Csak nehéz mert tényleg mindent feláldozott! Volt hogy lyukas cipőben járt és nem evett rendesen csak hogy nekem jusson minden. Azt szerettem volna ha idős korára inkább én adok neki mint fordítva. De ma megyek újabb állásinterjúra, nagyon reménykedek.

Annyiban korrigálnék, mert írta valaki, hogy minden héten járok hozzá amúgy is! Csak 3 műszakos volt az eddigi munka és nehéz volt összehozni, mert messzebb is él (biciklivel 45-50 perc)

Nagyon kedves aki küldött volna csomagot, de ahogy a kérdésemben is látszik, nem szívesen venném el mástól ... főleg nem idegentől. Szerintem manapság mindenhol van helye az ételnek és a pénznek.

2019. ápr. 2. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!